Još da nakon reboota sve radi i super.
Mint 13 + KDE - sitni i ne tako sitni problemi
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Branimir
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Mint 13 + KDE - sitni i ne tako sitni problemi
Izjebo me apdejt ko majmuna, negdje u pol je kao završio, al onda je zaključo root u read mode pa sam na žgance morao mu postavit rw mod i da digne uopće mrežu, a vidim da je novi kernel ovdje, te onda naravno kako glupu animaciju želi vrtit u nekoj xy rezoluciji uopće nisam kužio zašto stane u pol butanja neg treba stisnut neku tipku pa prekinu animacju i diže u tekst modu do KDM-a. Kristova muka se nastavlja ponovnim apt-get update, apt-get dist-upgrade u nekoj 640x480 valjda rezi i nakon novih 500mb paketa približava se kraju.
Glupi Ubuntu i njegova logika stvari.
- Branimir
- Kontakt:
Ko bi reko.
Uvodna animacija je samo "linux mint 14" s točkicama koje mijenjaju boju, zabrijo sam da je neki vizualni đir, a ne obični ascii.
Eto, KDE 4.9 imam i što sad?
Btw notifikacije i dalje zgledaju ko na 4.8?
Nije me dočekao XGA ekran i nečitljiva slova, sve radiPlatform Version 4.9.3
Uvodna animacija je samo "linux mint 14" s točkicama koje mijenjaju boju, zabrijo sam da je neki vizualni đir, a ne obični ascii.
Eto, KDE 4.9 imam i što sad?
Btw notifikacije i dalje zgledaju ko na 4.8?
- Abzeenth
- Site Admin
Ništa, sad sjedneš, gledaš u njega i diviš mu seBranimir je napisao/la: Eto, KDE 4.9 imam i što sad?![]()
Staviš Slim Glow temu i tako...
Što se tiče notifikacija, "nove" će, čini mi se, doći tek u verziji 4.10, ali ne očekujem da će biti "bolje" nego što jesu. Ionako namjeravam i dalje koristiti Colibri notifikacije, koje preporučam svima nezadovoljnima defaultnim notifikacijama.
- Branimir
- Kontakt:
slim glow već koristi od prije, može preporuka za neku dekoraciju, trenutačno sam FormaN i ta mi je kul!
- Abzeenth
- Site Admin
Uff, to stvarno ne znam, sorry
ja ih uopće ne mijenjam, već sto godina koristim istu tako da ne mogu baš ništa preporučiti. Ali stefan sigurno može 
Ja koristim air-oxygen dekoraciju.
http://kde-look.org/content/show.php/Be ... tent=63928Branimir je napisao/la: može preporuka za neku dekoraciju
a) daAbzeenth je napisao/la: Što se tiče notifikacija, "nove" će, čini mi se, doći tek u verziji 4.10, ali ne očekujem da će biti "bolje" nego što jesu.
b)malo
Dobre su, samo i te imaju manu - nemreš ih zatvorit/maknut! Tj. moraš čekat timeoutIonako namjeravam i dalje koristiti Colibri notifikacije, koje preporučam svima nezadovoljnima defaultnim notifikacijama.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- Abzeenth
- Site Admin
Da, to im je najveća mana, ponekad stvarno iritantno. Ali lijepe su pa im opraštamsumski je napisao/la:nemreš ih zatvorit/maknut! Tj. moraš čekat timeout