Tadiiiiiić ! Najjači sam ! :D :D

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
domi
Spol: M

Re: Tadiiiiiić ! Najjači sam ! :D :D

Post Postao/la domi »

:welcome:
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
UEDWolfy

Post Postao/la UEDWolfy »

Evo kako ti je kolega ilijaculap15 naveo za školu možeš koristiti linux,i ja također vjerujem da je za školu(barem srednju) sasvim solidan i prikladan linux.Brate Libreoffice ti je program , a kontaj ime "Libre" i "office" znači ti tu imaš sve od word-a,excela i powerpoint-a sam što ti sve za DŽ i nemoraš ko što kad sam ja bio u srednjoj moji skidati neke piratske verzije offica kad je sasvim nepotrebno.Zaista ti mogu reći da je Libre office vrhunski program i plus toga možeš stvari koje radiš u njemu spremiti u formatu tako da ti i microsoft office može otvoriti i očitati sve bez problema.Al ono zar tolko baš radite u officu a srednja škola?Ajd ono na faksu kad dođeš i počneš AutoCAD i Visualstudio pa ti prof baš traži te programe.Onda baš i nemaš alternative al kod programa libre office nebih trebao imati problema sa profovima,bar kodnas ti bilo tako da je bilo važno da si barem nešto imao :D .
UEDWolfy

Post Postao/la UEDWolfy »

Btw, :welcome:
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

UEDWolfy je napisao/la:Evo kako ti je kolega ilijaculap15 naveo za školu možeš koristiti linux,i ja također vjerujem da je za školu(barem srednju) sasvim solidan i prikladan linux.Brate Libreoffice ti je program , a kontaj ime "Libre" i "office" znači ti tu imaš sve od word-a,excela i powerpoint-a sam što ti sve za DŽ i nemoraš ko što kad sam ja bio u srednjoj moji skidati neke piratske verzije offica kad je sasvim nepotrebno.Zaista ti mogu reći da je Libre office vrhunski program i plus toga možeš stvari koje radiš u njemu spremiti u formatu tako da ti i microsoft office može otvoriti i očitati sve bez problema.Al ono zar tolko baš radite u officu a srednja škola?Ajd ono na faksu kad dođeš i počneš AutoCAD i Visualstudio pa ti prof baš traži te programe.Onda baš i nemaš alternative al kod programa libre office nebih trebao imati problema sa profovima,bar kodnas ti bilo tako da je bilo važno da si barem nešto imao :D .
ja koristim libre office za srednju skolu, tako da nemas problema oko toga ;)
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Krešimir

Post Postao/la Krešimir »

Fala kur*u :D :P , ovaj razred mi je zadnji što se tiče informatike, pa ono... :P , neću morati toliko intenzivno raditi u Office-u. @UEDWolfy : "zar tolko baš radite u officu a srednja škola?" - Recimo, zadnje što smo radili (i što sam dobio trojku, jupiii :P :D :D ) je bilo napraviti bazu podataka na neku od ponuđenih tema. I sad, nema da ti napraviš bazu, u bilo kojem programu, pa makar zgledala i profesionalno i ne znam kakva bila, MORA :P biti u Access-u. :P Hebiga. Mi smo ti u ova 3 razreda (još smo sad nešto počeli s "Front Page-om", valjda se tak zove :P :/ ), što se tiče informatike skroz, stalno, a rekao bih skoro i jedino, se bavili s MS Office alatima (osim ono malo algoritama na početku 1. razreda, što sam skoro otišao na popravak iz tog :D :P :P ). Ono, samo mjesec, dva Word, i tako ove ostale, Excel, ono, mi smo to baš žestoko obrađivali :P . A i ostali predmeti, kao npr. poslovne komunikacije, MS Office. Što god treba napraviti, a da ima veze s nekim dokumentima, ili slično, MS Office :P :P . Tako da...
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

manje smajlica, vise knjige.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Medojedni jazavac je napisao/la:manje smajlica, vise knjige.
rofl
Nisu njemu problem M$-ovi alati, već informatika općenito :D
Klinci neprestano vise na mudrofonima, fejsu i glupostima po netu, a izađu iz srednje škole informatički nepismeni. Nitko ne zna koristiti elementarne alate i funkcije Officea koji će ti trebati za cijeli život! Sve što znam iz toga sam naučio u srednjoj
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Više entera i paragrafa u tekstu :D
calisto053
Moderator

Post Postao/la calisto053 »

Abzeenth je napisao/la:Više entera i paragrafa u tekstu :D
Khm,
Format -> Paragraph :zvizdi
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

calisto053 je napisao/la:
Abzeenth je napisao/la:Više entera i paragrafa u tekstu :D
Khm,
Format -> Paragraph :zvizdi
Mislila sam na forumske postove :D ali dobro, da ne idemo više u offtopic...
Odgovori