Tadiiiiiić ! Najjači sam ! :D :D
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: Tadiiiiiić ! Najjači sam ! :D :D
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
-
UEDWolfy
- Spol: M
Evo kako ti je kolega ilijaculap15 naveo za školu možeš koristiti linux,i ja također vjerujem da je za školu(barem srednju) sasvim solidan i prikladan linux.Brate Libreoffice ti je program , a kontaj ime "Libre" i "office" znači ti tu imaš sve od word-a,excela i powerpoint-a sam što ti sve za DŽ i nemoraš ko što kad sam ja bio u srednjoj moji skidati neke piratske verzije offica kad je sasvim nepotrebno.Zaista ti mogu reći da je Libre office vrhunski program i plus toga možeš stvari koje radiš u njemu spremiti u formatu tako da ti i microsoft office može otvoriti i očitati sve bez problema.Al ono zar tolko baš radite u officu a srednja škola?Ajd ono na faksu kad dođeš i počneš AutoCAD i Visualstudio pa ti prof baš traži te programe.Onda baš i nemaš alternative al kod programa libre office nebih trebao imati problema sa profovima,bar kodnas ti bilo tako da je bilo važno da si barem nešto imao
.
- Heisenberg
ja koristim libre office za srednju skolu, tako da nemas problema oko togaUEDWolfy je napisao/la:Evo kako ti je kolega ilijaculap15 naveo za školu možeš koristiti linux,i ja također vjerujem da je za školu(barem srednju) sasvim solidan i prikladan linux.Brate Libreoffice ti je program , a kontaj ime "Libre" i "office" znači ti tu imaš sve od word-a,excela i powerpoint-a sam što ti sve za DŽ i nemoraš ko što kad sam ja bio u srednjoj moji skidati neke piratske verzije offica kad je sasvim nepotrebno.Zaista ti mogu reći da je Libre office vrhunski program i plus toga možeš stvari koje radiš u njemu spremiti u formatu tako da ti i microsoft office može otvoriti i očitati sve bez problema.Al ono zar tolko baš radite u officu a srednja škola?Ajd ono na faksu kad dođeš i počneš AutoCAD i Visualstudio pa ti prof baš traži te programe.Onda baš i nemaš alternative al kod programa libre office nebih trebao imati problema sa profovima,bar kodnas ti bilo tako da je bilo važno da si barem nešto imao.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Fala kur*u
, ovaj razred mi je zadnji što se tiče informatike, pa ono...
, neću morati toliko intenzivno raditi u Office-u. @UEDWolfy : "zar tolko baš radite u officu a srednja škola?" - Recimo, zadnje što smo radili (i što sam dobio trojku, jupiii
) je bilo napraviti bazu podataka na neku od ponuđenih tema. I sad, nema da ti napraviš bazu, u bilo kojem programu, pa makar zgledala i profesionalno i ne znam kakva bila, MORA
biti u Access-u.
Hebiga. Mi smo ti u ova 3 razreda (još smo sad nešto počeli s "Front Page-om", valjda se tak zove
:/ ), što se tiče informatike skroz, stalno, a rekao bih skoro i jedino, se bavili s MS Office alatima (osim ono malo algoritama na početku 1. razreda, što sam skoro otišao na popravak iz tog
). Ono, samo mjesec, dva Word, i tako ove ostale, Excel, ono, mi smo to baš žestoko obrađivali
. A i ostali predmeti, kao npr. poslovne komunikacije, MS Office. Što god treba napraviti, a da ima veze s nekim dokumentima, ili slično, MS Office
. Tako da...
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
manje smajlica, vise knjige.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- calisto053
- Moderator
Medojedni jazavac je napisao/la:manje smajlica, vise knjige.
Nisu njemu problem M$-ovi alati, već informatika općenito
Klinci neprestano vise na mudrofonima, fejsu i glupostima po netu, a izađu iz srednje škole informatički nepismeni. Nitko ne zna koristiti elementarne alate i funkcije Officea koji će ti trebati za cijeli život! Sve što znam iz toga sam naučio u srednjoj
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Abzeenth
- Site Admin
Više entera i paragrafa u tekstu 
- calisto053
- Moderator
Khm,Abzeenth je napisao/la:Više entera i paragrafa u tekstu
Format -> Paragraph
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Abzeenth
- Site Admin
Mislila sam na forumske postovecalisto053 je napisao/la:Khm,Abzeenth je napisao/la:Više entera i paragrafa u tekstu
Format -> Paragraph