Ima da slike stavite. Hoce li i Skynet doc?
Suko taman ti jedan jancic stane
Ugodno druzenje i zabavu vam zelim ekipa.
Vl@do trebao si pocet skupljat potpise, ti nas svih spajas
Moderator/ica: Moderatori/ce
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
jedini clanovi koji su stavili slike na forum (osim ovog sa majcama) je udruga sok iz splita, ne bus videl ostale ako nisu u toliko godina stavili ni jednu sliku nece ni sadaVl@do je napisao/la:Plan je da nema plana.
@max, fotki će biti naravno ali downoad = 1kn/pixel
Dolazit ćemo u Os zatamnjenih lica ili barem ko maškarezole052 je napisao/la:jedini clanovi koji su stavili slike na forum (osim ovog sa majcama) je udruga sok iz splita, ne bus videl ostale ako nisu u toliko godina stavili ni jednu sliku nece ni sada
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Plan je meni otic u Osijek, pokupiti moje majice od Speedya, sjesti se na pice.Orangina je napisao/la:E pitanje jedno i jos koje. Jel to cijeli vikend ili samo nedjelja? I kakav je plan i program osim sastanka u tvrdi?
Sent from HTC Explorer via Tapatalk 2
????Shicy je napisao/la:rođen je Nsnd Osijek!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ništa se neće dogoditimax360se je napisao/la:????Shicy je napisao/la:rođen je Nsnd Osijek!
Punim imenom?