Što ćete kad Microsoft uništi Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Što čete kad microsoft uništi linux
e @Glas... ajde gledaj na ovaj tekst iz perspektive nekog trash SF-a... manje uzrujava, a više veseli... 
calisto053 je napisao/la:
Ojećam se haj, mozak baj-baj....![]()
vidim...vidim....
- retsam
- Spol: M
Ja sam to tako i shvatioGrof je napisao/la:e @Glas... ajde gledaj na ovaj tekst iz perspektive nekog trash SF-a... manje uzrujava, a više veseli...
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Suko
- Site Admin
Zombi apokalipsaaaaaa!
Pobit će vas Abz
ahahaha odvalija san na ovo hahahahahaSuko je napisao/la:BTW:Ču, Češ, Če, Čemo, Čete, Čeju![]()
![]()
![]()
- calisto053
- Moderator
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Markec
Nvidiu sam spomenuo onako bezveze, oni su navodno sklopili dogovor sa microsoftom ako se budu uopče prodavali onda će ga jedino microsoft kupiti. Dakle ako se to desi onda grafičke nebudeju podržavale linux.
Grofe nisam zaboravio na servere ali negdje se pročitao
Ja sam ovu temu iz zajebancije pokrenuo, a i priča je prenapuhana to ste i sami skužili. No i niste mi odgovorili što da se nešto takvo desi, di se vi vidite. Možete li sve to mirno gledati kako brod tone ?
Ispričavam se na pravopisu
Grofe nisam zaboravio na servere ali negdje se pročitao
A sto se tiće android i win 8 ja sam uvjeren da će android početi polako opadati. Zato jer su večina korisnika već naučeni na windows i govorit će nesto tipa android je sranje a ovo sa windows 8 je kao na pravom kompu bla bla.Najveća prednost ARM-a umjesto x86 procesora iz Intela i AMD-e je njihova izuzetno mala potrošnja energije, malo zagrijavanje i bolja mogućnost skaliranja procesorskih resursa u serverima.
Ja sam ovu temu iz zajebancije pokrenuo, a i priča je prenapuhana to ste i sami skužili. No i niste mi odgovorili što da se nešto takvo desi, di se vi vidite. Možete li sve to mirno gledati kako brod tone ?
Ispričavam se na pravopisu
- calisto053
- Moderator
Ja vidim tebe u atomskom skloništu kako za crne dane gomilaš otključani hardver (koji još nije zahvaćen UEFI-jem) i cd-e s Ubuntu-om... 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
Vaditi cemo cipove iz maticnih ploca i ubacivati piratske cipove bez UEFI-a. Ja osobno se vidim u biznisu svercanja gore imenovanih cipova. Cipove cu nabavljati preko Pirate Baya.
Ako me ufate i strpaju u zatvor molim vas nastavite moju plemenitu misiju i kad me ne bude! Free chips FTW!
Ako me ufate i strpaju u zatvor molim vas nastavite moju plemenitu misiju i kad me ne bude! Free chips FTW!
- retsam
Chips Liberation movement FTW!!
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config