čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Mi smo imali predmet Digitalna elektronika u drugom razredu, tamo smo samo na računalima simulirali isto kao i ti I, ILI i NE funkcije.
Ako imaš vremena i novaca definitivno ti preporučam da upišeš četvrtu godinu.
Ako imaš vremena i novaca definitivno ti preporučam da upišeš četvrtu godinu.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Vremena imam, starci bi uložili u moje obrazovanje, tako da ostaje na meni. Kod mene je problem što imam ogroman otpor prema školi. Upisat ću vjerojatno nagodinu kada se malo ohladim od škole, jer škola je bila jedini uzrok moje nervoze i živčanosti. Sada ladim jaja već dva tjedna jer sam riješio sve što sam imao i gledam ove koji ispravljaju komade zadnji tjedan. Trenutno uživam 
A znam taj osjecaj koji sad imas kad si sve sredio 
Nemoj čekat jer ti to traje dvije godine, a (barem je tako kod mene) svaki drugi tjedan si popodne u skoli 4 sata i čak ne moraš doć na sve predmete, ovisno o profesoru.
Nemoj čekat jer ti to traje dvije godine, a (barem je tako kod mene) svaki drugi tjedan si popodne u skoli 4 sata i čak ne moraš doć na sve predmete, ovisno o profesoru.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Mah, na kraju svi prolaze. samo pokaži da nešto znaš, jer to je sve plaćeno. Školi je isto u interesu da završiš. Oni su dobili svoje pare, ti zvanje.
Imam vremena do 9. mjeseca razmisliti, tada kreće četvrta godina.
Upoznat sam s time da ne moram ići na sva predavanja, ali svejedno kada znam da ću morati učiti, a ako učim neko smeće koje me ne zanima, tada se tek izrazito javlja toliki otpor.
Bojim se kako će to sve završiti
Imam vremena do 9. mjeseca razmisliti, tada kreće četvrta godina.
Upoznat sam s time da ne moram ići na sva predavanja, ali svejedno kada znam da ću morati učiti, a ako učim neko smeće koje me ne zanima, tada se tek izrazito javlja toliki otpor.
Bojim se kako će to sve završiti
Ja sam ovo upisao jer imam neki cilj. To je važno imati ako nešto želiš postići. Da da znam da je teško.
Već u 9. mj. vam počne. Meni nikad nije prije 15. 10. počinjalo.
Već u 9. mj. vam počne. Meni nikad nije prije 15. 10. počinjalo.
Imam i ja neki cilj, ali je teško ostvariv bez papira. Ali sam si zacrtao da ću do tog papira doći kad-tad.
Ako već nisam za lupanje teorije, u praksi sam odlilčan. Brzo učim, volim proširivati znanje i puno stvari znam odraditi samostalno.
Ako već nisam za lupanje teorije, u praksi sam odlilčan. Brzo učim, volim proširivati znanje i puno stvari znam odraditi samostalno.
E onda moraš težit ka tom cilju i riješavat malo po malo što ti treba da dostigneš taj cilj.
Ma riješit ću to jer imam kliker. Samo trebam skupiti jaaako puno volje i živaca, između ostalog 
Drago mi je što smo našli zajedničku temu i malo se čitali. Idem sada baciti spavanje pa se čitamo drugi put, tu smo si :p
Uživaj, noć
Drago mi je što smo našli zajedničku temu i malo se čitali. Idem sada baciti spavanje pa se čitamo drugi put, tu smo si :p
Uživaj, noć
I meni je drago,
Laku noć, do čitanja
Laku noć, do čitanja
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
@max360se & PsyTrance Bravo dečki, svaka vam čast. Gledajući vas, ipak postoji malo nade.
Svakako završite tu školu i fax po mogućnosti. Znate i sami da ste sa srednjom nitko i ništa. Meni je danas jako žao što nisam upisao neki fax jer znam sigurno da sam mogao završiti dva, ne jedan. Srednja (četverogodišnja) mi je danas kako osnovna.
Druga stvar, vaše iskustvo, znanje i razmišljanje bi moglo biti dobar temelj za članak na portalu.
Pravi ste, samo naprijed.
Svakako završite tu školu i fax po mogućnosti. Znate i sami da ste sa srednjom nitko i ništa. Meni je danas jako žao što nisam upisao neki fax jer znam sigurno da sam mogao završiti dva, ne jedan. Srednja (četverogodišnja) mi je danas kako osnovna.
Druga stvar, vaše iskustvo, znanje i razmišljanje bi moglo biti dobar temelj za članak na portalu.
Pravi ste, samo naprijed.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe