Tema za žicanje "lajkova" i raznih ne-Linux usluga
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Pomoc oko uredivanja slike
u inkscapeu, prozirni background
- Privitak/ci
-
- zuti_tip.png
- (48.62 KiB) Preuzeto 1020 puta.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
ups, zeznuo sam. ispravak
- Privitak/ci
-
- zuti_tip2.png
- (49.64 KiB) Preuzeto 1015 puta.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
e to je to
daaaaa 
kak u gimpu napravit prozirnu pozadinu?
dubioza , da
) *love*
HVALAAAAAA
nevermind, vidim da je prozirno
mutava sam si danas
puno puno puno hvala

jesi to radio u gimpu?
kak u gimpu napravit prozirnu pozadinu?
dubioza , da
HVALAAAAAA
nevermind, vidim da je prozirno
puno puno puno hvala
jesi to radio u gimpu?
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

malo smo veseli danas, jelda? 
- meema
- Kontakt:
a jesam
bas sam dobre volje, iako malo neispavana 

ako se ovo pitanje odnosi na mene... onda..meema je napisao/la:jesi to radio u gimpu?
ne, u inscape-u
- meema
- Kontakt:
moram si onda skinuti to
idem isprobavat
i jos jednom ti puno puno hvala
i jos jednom ti puno puno hvala

Tweekanje glazbene cestitke
Pozdrav dragi svi,
razmisljam bas o tweekanju glazbene cestitke. Znate one sto ih otvorite pa onda sviraju neki happy birthday ili stovec. Razmisljao sam pokusati tweeknuti jednu i nasnimiti nesto sto meni odgovara. Jel netko to mozda pokusavao vec, ima kakve generalne savjete, i zna sto googlati za naci tako nesto ?

razmisljam bas o tweekanju glazbene cestitke. Znate one sto ih otvorite pa onda sviraju neki happy birthday ili stovec. Razmisljao sam pokusati tweeknuti jednu i nasnimiti nesto sto meni odgovara. Jel netko to mozda pokusavao vec, ima kakve generalne savjete, i zna sto googlati za naci tako nesto ?
Pisanje članaka
Pozz, ima li neko zainteresovan za volontersko pisanje članaka na blogu koji pravim?
Tematika bloga je tehnologija. Imam 3 letters domen, i oglašavanje putem facebook oglasa.
Možete me kontaktirati putem maila/gtalka: amardugi [at] gmail.com
Tematika bloga je tehnologija. Imam 3 letters domen, i oglašavanje putem facebook oglasa.
Možete me kontaktirati putem maila/gtalka: amardugi [at] gmail.com
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Tema za žicanje "lajkova" i raznih ne-Linux usluga
Eh. Imam jedan problem i trebam jednu veliku i možda malo neobičnu uslugu.
Samo za ljude iz Zagreba koji imaju auto.
Ja, naime, nemam auto, a kupila sam stol od jedne tete koja živi na Trešnjevki i sad ga trebam nekako prevesti do svog stana. Nije baš blizu tramvaja pa da uguram stol u tramvaj, a i dosta je težak pa ne znam kako bih ga nosila.
Dimenzije stola su 114 x 75 x 60. Mislim da se može djelomično rastaviti, ali nisam sigurna. Razmišljala sam da to prevezem taksijem, ali ne znam bi li mi taksist to htio napraviti.
Ima li netko voljan pomoći mi s tim i prevesti mi taj stol do moje zgrade? Bilo koji dan sljedeći tjedan, samo trebate javiti u koje vrijeme vam odgovara da znam javiti toj ženi. Naravno, platit ću vam.
Unaprijed hvala.
Samo za ljude iz Zagreba koji imaju auto.
Ja, naime, nemam auto, a kupila sam stol od jedne tete koja živi na Trešnjevki i sad ga trebam nekako prevesti do svog stana. Nije baš blizu tramvaja pa da uguram stol u tramvaj, a i dosta je težak pa ne znam kako bih ga nosila.
Dimenzije stola su 114 x 75 x 60. Mislim da se može djelomično rastaviti, ali nisam sigurna. Razmišljala sam da to prevezem taksijem, ali ne znam bi li mi taksist to htio napraviti.
Ima li netko voljan pomoći mi s tim i prevesti mi taj stol do moje zgrade? Bilo koji dan sljedeći tjedan, samo trebate javiti u koje vrijeme vam odgovara da znam javiti toj ženi. Naravno, platit ću vam.
Unaprijed hvala.