Oldtajmeri, auti i slična limarija
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: Oldtajmeri, auti i slična limarija
Ovisi kako ga održavaš i koliko ga paziš. Moj je kupljen od prvog vlasnika, imala je tada nepunih 75 000 km, orginal lak i bez ikakvih šteta. Zamjerka nemam nikakvih osim na daljinski koj polupal. Sljedeće godine ju mjenjam za C 230 kompressor ili E46 328 ci
Daljinski za sto? Zakljucavanje?
A tako da kad mijenjas auto svake 2-3 godine, ako mozes.
E46 mi se vise svidja. Mecke ne volim, ne svidja mi se njihov stil.
A tako da kad mijenjas auto svake 2-3 godine, ako mozes.
E46 mi se vise svidja. Mecke ne volim, ne svidja mi se njihov stil.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
A pa da ti se time i bavis. Zasto sam ja na forumu stekao dojam da si ti nekakav informaticar!?
Koliko auti dnevno registriras?
Koliko auti dnevno registriras?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Neznam zašto. Nisam informatičar ja sam strojar. Evo upisal specijalistički konstrukcije motornih vozila
( a planiral energetiku i robotiku )
Nijedan. Ne radim preglede već procjene.
Nijedan. Ne radim preglede već procjene.
-
Lutherus
Neznam kak ste vi ovih dana, ja svoju alfu puknul u oglasnik, ukazala se prilika za C5 2,2 HDI automatik sa full opremom, čak i kožom.
vozio sam to u taxiu šta reć tenk i limuzina u jednom..Lutherus je napisao/la:Neznam kak ste vi ovih dana, ja svoju alfu puknul u oglasnik, ukazala se prilika za C5 2,2 HDI automatik sa full opremom, čak i kožom.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
-
Lutherus
Mislim da se 2006 godište, prvi vlasnik ( vlasnik ima 78 godina ) sa 20 000 km za 5000€ isplati.
Ja kupujem VW Amarok za koji mjesec.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!