Preporuka distribucije - trebam promjenu
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
-
Lutherus
Re: Preporuka distribucije - trebam promjenu
zato ga nikad ne vućeš sa repozitorija već ga radiš iz sourca. da i ne ždere memoriju
koliko troši ako ga se "ručno" instalira? meni sam troši 80-ak MB...a instalira sam ga iz repozitorija
- retsam
- Spol: M
misliš rama, troši jednako, ovisi i o pokrenutim aplikacijama ti ga iovako i onako dobiješ u istom obliku kompajlirali ga oni ili ti, samo s drugom konfiguracijom jedino ako ga nisi pošteno patchirao pa može trošiti 10 MB više-manje
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
onda se neću zaje*avat sa kompajliranjem 
-
Lutherus
zapravo u normalnom radi u surfanju najviše rama poždere firefox
- retsam
jumanji je dobar browser, ako ti nisu potrebne sve one fensi firefox mogućnosti, pa tu možeš uštediti, a i imaju oni light browseri kao midori, solidno odrađuju svoj posao, a troše puno manje rama. Jedini wm koji mi nikada u potpunosti nije sjeo je awesome što zbog sintakse što zbog tih već predefiniranih layouta (dwm se bar može patchati sa fibonaciem).
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- truth_seeker
hej, imam trenutno, ubuntu 9.10
kakva je verzija, 10.04.3 LTS?
jel bolja od ove trenutne koju imam?
ak se ne varam mislim da mi je frend rekao da si tu verziju ipak ne instaliram, kao da je ova trenutna bolja!
moze neki help!
kakva je verzija, 10.04.3 LTS?
jel bolja od ove trenutne koju imam?
ak se ne varam mislim da mi je frend rekao da si tu verziju ipak ne instaliram, kao da je ova trenutna bolja!
moze neki help!
trazi iskreno i pravi odgovor ce doci!
- Cooleech
- Moderator
LTS je izdanje sa dužom podrškom (3 god. za desktop) od "običnih" (godinu ipo) izdanja. Moja topla preporuka! Još koristim Ubuntu 10.04.3 i nebi ga minja za sve novce ovega svita! 
Ako želiš provjerit kako će ti radit, skini iso i zaprži ga na CD ili na USB stik i digni ga kao Live sustav.
Ako želiš provjerit kako će ti radit, skini iso i zaprži ga na CD ili na USB stik i digni ga kao Live sustav.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.