TOP TEMA: Debian fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- retsam
- Spol: M
Re: Debian fan club
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
-
linux_n00b
- Kontakt:
Hvala svima !
Ipak, donirat će seka USB
Ali ovo ću probat jednom sa mrežom, čisto jer me zanima.
Ipak, donirat će seka USB
Ali ovo ću probat jednom sa mrežom, čisto jer me zanima.
-
linux_n00b
- Kontakt:
Jedno brzo pitanje:
nabavio sam usb stick.
1 će poslužiti da bootam Debian samo ovaj put, a na drugog ću ga instalirati i koristiti kao HDD.
I sad me zanima, ovaj koji će služiti kao HDD, hoću li njega prije pomoću Gparteda promijeniti da bude ext4 ili što? Trenutno mi je "unallocated".
nabavio sam usb stick.
1 će poslužiti da bootam Debian samo ovaj put, a na drugog ću ga instalirati i koristiti kao HDD.
I sad me zanima, ovaj koji će služiti kao HDD, hoću li njega prije pomoću Gparteda promijeniti da bude ext4 ili što? Trenutno mi je "unallocated".
- Cooleech
- Moderator
Jedan brzi odgovor: ili što, odnosno, ne ext4 nego ext2. Ako ti je stalo do trajnosti tvog USB stika, ext2 je daleko bolji izbor zbog manje zapisivanja po njemu.linux_n00b je napisao/la:ovaj koji će služiti kao HDD, hoću li njega prije pomoću Gparteda promijeniti da bude ext4 ili što?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Možeš prije, a možeš i tijekom instalacije..linux_n00b je napisao/la:Jedno brzo pitanje:
nabavio sam usb stick.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
-
linux_n00b
- Kontakt:
Izgleda da ne radi USB. Ne prepoznaje ga pri bootanju. Prepoznaje samo ovaj prazni.
Mislim da ću morat preko mreže instalirat...
Mislim da ću morat preko mreže instalirat...
jesi proba uć u onaj Multiboot menu? meni je na laptopu F12 čini mi se za taj Menu 
to ti govorim jer, npr na mom laptopu, u biosu možeš označit da ti boota sa usb-a, ali on neće xD a ako u tom multiboot meniju označiš usb, onda najnormalnije boota..
zašto je tome tako, ne znam, ali na mom laptopu tako funkcionira
to ti govorim jer, npr na mom laptopu, u biosu možeš označit da ti boota sa usb-a, ali on neće xD a ako u tom multiboot meniju označiš usb, onda najnormalnije boota..
zašto je tome tako, ne znam, ali na mom laptopu tako funkcionira
-
linux_n00b
- Kontakt:
To nije laptop, niti standardan Bios.
To je Alix 1d.
To je Alix 1d.
- kova-ng
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
-
The Acacia Strain
yep, i onaj ko koristi jos Lennya, minor update na 5.0.9