FreeBSD/PCBSD
Moderator/ica: Moderatori/ce
FreeBSD/PCBSD
Da li itko sa forum koristi Freebsd/PCBSD kao dekstop os ?
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
Re: FreeBSD/PCBSD
Ja probao freebsd, ali sam imao masivnih problema (prvi put). Drugi put sam skužio da ne mogu instalirati jer mi je druga particija logička, a ne primarna i nema šanse da to iskonvertiram.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
fakin
- Spol: M
instalacija do console cca. 5-10 minuta.
probao.
probao.
- retsam
OpenBSD up and running
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- glaskoncILLa
instalacija do grafike ako kompjaliras, cca 12 sati.
i ne radi nikako sa grafikom, barem ne sa gnomeom sa kojim sam ja probao.
moras biti svjestan jos jednog ogranicenja, a to je flash.
flash ne postoji za *bsde, a pomocu "emulacije" linuxa se moze upogoniti, samo meni to takodjer nije radilo nikako, ali citao sam na jednom forumu da je sa kasnijim verzijama bolje.
flash ne postoji za *bsde, a pomocu "emulacije" linuxa se moze upogoniti, samo meni to takodjer nije radilo nikako, ali citao sam na jednom forumu da je sa kasnijim verzijama bolje.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
-
Lutherus
flash ti nije ni važan ni presudan za život
nemam ga ni na linuxu pa mi niti na bsdu nefali.
također.openbsd minimalizamretsum je napisao/la:OpenBSD up and running
-
fakin
pa ima i paketa za kde, gnome i druge gui-e koji su već kompajlirani za freebsd.glaskoncILLa je napisao/la:instalacija do grafike ako kompjaliras, cca 12 sati.![]()
- glaskoncILLa
af kors, bat dec not bsd stajla.. 
...."Have you mooed today?"...
Mah lahko je za flash, svakako ce ga html5 zamijeniti uskoro. Ako zelim youtube video pogledat mogu i bez flash youtube.com/html5. Mene brine najvise hardware-ska podrska, imao sam problema sa grafickom na pcbsdu 8, samo sam mogao raditi sa vesa grafickim driverom.glaskoncILLa je napisao/la:instalacija do grafike ako kompjaliras, cca 12 sati.![]()
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
Svakako se nadam da će bsd postati bitno bolji preko debian kfreeBSD-a, jer me Linux općenito počinje živcirati u zadnje vrijeme sa nekim, ah, stvarima. Cca ovih dana kanim izvesti veće egzibicije oko particija pa ću probat instalirati pcbsd.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!