Trenutno imam 19, na thinkpadu t590 mi se vrti fedora 40, na mobitelu CrDroid te na routeru openwrt

Nisam neki hardcore Linux user koliko cijenim privatnost, operativne sisteme koji su lagani na resursima te "kontrolu nad svime".
Oduvijek sam volio "prkčati" po svemu, dok sam bio manji visio sam 24/7 na XDA forumu.
Prvi ROM sam flasha 2013 (Cyanogenmod11) na samsung galaxy s3, to mi je tad otvorilo oči kolko neki skinovi te loše podešeni sistemi mogu zapravo uništit experience korištenja nekog uređaja.
Nakon šta sam razbio taj s3 je došao neki low end LG s zaključanim bootloaderom te je tu počelo teško prčkanje po njemu

Toliko je loše taj LGov UI bio složen da su imali call u launcheru da postavi minimalnu frekvenciju procesora kao maksimalnu da nebi "štucao"
Uglavnom, ovdje sam da se malo više okružim isto mišljenicima te da naučim nešto jer sam teški noob.
Zbog posla moram biti mobilan te neman mogućnost za išta drugo osim laptopa s sobom ali bi volio ove godine skuhati jedan ROM te da ostvarim sebi san da barem dođe dalje boot animacije