Puno sreće i dobre priče svim novim i starim Mintovcima želim

Moderator/ica: Moderatori/ce
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
Emotion 98.3 je napisao/la:Some people call the radio station and say "Fernando, are you bilingual?" I said I try anything once.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
rudar je napisao/la:Calisto me ljubazno spomenuo, i to u uglednom društvu, pa se moram odazvati i zahvaliti.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
rudar je napisao/la:Uh, uh, lijepo se častimo danas... No, da od silnog lupanja po ramenima ne padne previše prašine s kaputa i posve ne zamrači ovu temu, predlažem da se tema o Mintu izdvoji od Ubuntua i poveže s ranije otvorenom temom o LMDE. Znam da takva akrobacija može biti zahtjevna i administratorima ne osobito po volji, ali pod zajedničkim naslovom Ubuntu ipak bi trebali ići samo Ubuntu, Xubuntu, Kubuntu, Lubuntu. Mint ipak nije taj...