[RIJEŠENO] Problem sa audio jackom

Diskusije usko vezane uz Debian distribuciju.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Zaključano
ante003
Spol: M

[RIJEŠENO] Problem sa audio jackom

Post Postao/la ante003 »

Bok,

kada zelim slusati muziku, sve mi lijepo svira na zvucnike od laptopa ali kad zvucnike u laptop, zvuk se vise ne cuje. Zvucnici su isprobani i rade.
Je li mozda netko imao ovakav problem?
Zadnja izmjena: ante003, dana/u 16 sij 2013, 11:33, ukupno mijenjano 3 puta.
Cooleech
Moderator

Re: Problem sa audio jackom

Post Postao/la Cooleech »

Koju/e distru/e si probao? Imao sam sličan, tj. suprotan problem - radile sluše, a zvučnici ne. :) Bilo je to na prastarom Ubuntuu 8.10. Pomogao mi je workaround koji sam našao.
https://help.ubuntu.com/community/HdaIntelSoundHowto
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
holden

Post Postao/la holden »

jesi proverio u mixeru? ja sam imao sličan problem, samo sam morao da odštikliram neku opciju, ili da pojačam, šta već. Onda je radilo.
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
ante003

Post Postao/la ante003 »

Cooleech je napisao/la:Koju/e distru/e si probao? Imao sam sličan, tj. suprotan problem - radile sluše, a zvučnici ne. :) Bilo je to na prastarom Ubuntuu 8.10. Pomogao mi je workaround koji sam našao.
https://help.ubuntu.com/community/HdaIntelSoundHowto
tnx. radi sad :)
kecerraj je napisao/la:jesi proverio u mixeru? ja sam imao sličan problem, samo sam morao da odštikliram neku opciju, ili da pojačam, šta već. Onda je radilo.
Ma jesam. Problem je nastao nakon sto sam htio instalirati virtualbox ali nije uspjelo i od onda sam imao taj problem.
Zaključano