HP Compaq Wireless problem Ubuntu
Moderator/ica: Moderatori/ce
- dottnick
- Spol: M
- Kontakt:
HP Compaq Wireless problem Ubuntu
Pozdrav!
Imao sam windows 7 instaliran i presao sam na Ubuntu.. sve dobro instalirao... al nikako da mi wireless ne proradi.. trazio sam drivere za linux al nista.. na hp stranici jedino windows driveri...
Rijeć je o HP Compaq 6715s ...
... imam gumb za wireless koji bi mi trebao svijetiti plavo.. al klikam i nece se upalit..
Imao sam windows 7 instaliran i presao sam na Ubuntu.. sve dobro instalirao... al nikako da mi wireless ne proradi.. trazio sam drivere za linux al nista.. na hp stranici jedino windows driveri...
Rijeć je o HP Compaq 6715s ...
... imam gumb za wireless koji bi mi trebao svijetiti plavo.. al klikam i nece se upalit..
Vaš vodič kroz Android - http://www.svijet-androida.com/ ....
- Cooleech
- Moderator
Re: HP Compaq Wireless problem Ubuntu
Koju verziju ubuntua imaš?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- dottnick
- Kontakt:
Ubuntu 11..
- Cooleech
- Moderator
Imaš dvije jedanaestice - 11.04 i 11.10. Koja je tvoja?
Edit: Da si ne narušim 666-ti post, evo odgovora ovamo!
Prvo vidi nudi li ti što pod dodatni upravljački programi (Additional drivers) pod Sustav > Administracija (valjda je tu, pišem napamet). Ako ti ne nudi ništa, onda pokušaj instalirati noviju verziju kernela preko synaptica ili Ubuntu Centra Softvera. Upiši linux 3. u pretragu i označi:
linux-image-generic-3.nešto, linux-headers-3.nešto i linux-headers-generic-3.nešto. Ovo 3.nešto ti mora bit iste verzije kod imagea i kod headera (npr 3.0-12). Nakon instalacije kernela, napravi reboot. Sretno!
Edit: Da si ne narušim 666-ti post, evo odgovora ovamo!
Prvo vidi nudi li ti što pod dodatni upravljački programi (Additional drivers) pod Sustav > Administracija (valjda je tu, pišem napamet). Ako ti ne nudi ništa, onda pokušaj instalirati noviju verziju kernela preko synaptica ili Ubuntu Centra Softvera. Upiši linux 3. u pretragu i označi:
linux-image-generic-3.nešto, linux-headers-3.nešto i linux-headers-generic-3.nešto. Ovo 3.nešto ti mora bit iste verzije kod imagea i kod headera (npr 3.0-12). Nakon instalacije kernela, napravi reboot. Sretno!
Zadnja izmjena: Cooleech, dana/u 12 vel 2012, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- dottnick
- Kontakt:
11.04
- dottnick
- Kontakt:
Ja sam početnik u linux.. kaj je Karnel?
- scheissman
situacija je da imas broadcoma wifi karticu
i da trebas instalirast broadcom sta drivere . negdje nadji additional drivers u control centru i instaliraj ili pricekaj dok kulic baci oko jer on zna gdje sta stoji ce on objasnit ako nemos naci
i da trebas instalirast broadcom sta drivere . negdje nadji additional drivers u control centru i instaliraj ili pricekaj dok kulic baci oko jer on zna gdje sta stoji ce on objasnit ako nemos naci
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
- dottnick
- Kontakt:
Sve kaj treba skinuti .. trebam skinuti na drugom laptopu.. imam 2 laptopa jedan windows i jedan ubuntu sada... na ubuntu nemam internet.. probat ću sada ovo gore..
- scheissman
pogledaj negdje imas ikonicu kao npr pci karticu i tamo kliknes i on skine automatski broadcom sta drivere(bar je kod mene bilo tako)dottnick je napisao/la:Sve kaj treba skinuti .. trebam skinuti na drugom laptopu.. imam 2 laptopa jedan windows i jedan ubuntu sada... na ubuntu nemam internet.. probat ću sada ovo gore..
nepismena seljačina
- dottnick
- Kontakt:
Jel netrebam biti spojen na internet?scheissman je napisao/la:pogledaj negdje imas ikonicu kao npr pci karticu i tamo kliknes i on skine automatski broadcom sta drivere(bar je kod mene bilo tako)dottnick je napisao/la:Sve kaj treba skinuti .. trebam skinuti na drugom laptopu.. imam 2 laptopa jedan windows i jedan ubuntu sada... na ubuntu nemam internet.. probat ću sada ovo gore..