[ZBIRNA TEMA] GMail - pitanja, problemi...
Moderator/ica: Moderatori/ce
Gmail konačno izašao iz bete
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Re: Gmail konačno izašao iz bete
Očekujem da će uskoro padati sjekire sa neba i da će hrvatska postati ekonomsk inajjača zemlja svijeta.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Hmm pitam se onda koliko ce tek Chrome OS bit u beti 
Ne znaci, Chrome je bio relativno kratko dok nisu makli beta iz imena...NELE86 je napisao/la:Hmm pitam se onda koliko ce tek Chrome OS bit u beti
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Markec
- Spol: M
Inaće google bi chrome browser imao puno duže u beti, no stvar je u tome da su firme koje su ga mislile distribuirati zahtjevale od googlea ako želi da ga koriste da ga izbaci iz bete.zole052 je napisao/la:Ne znaci, Chrome je bio relativno kratko dok nisu makli beta iz imena...NELE86 je napisao/la:Hmm pitam se onda koliko ce tek Chrome OS bit u beti
Slično bi moglo biti i sa Chrome OS.
Unsending Email with Google
Vec par puta bi mi ovo bas dobro doslo (a nisam znao) pa mozda nisam jedini. 

- Suko
- Site Admin
Re: Unsending Email with Google
Nešto ti fali?zole052 je napisao/la:Vec par puta bi mi ovo bas dobro doslo (a nisam znao) pa mozda nisam jedini.
Nisam baš shvatio post.
mah... nekoliko puta mi se desilo da mi je ovako nesto zatrebalo a nisam znao da ima...
- Soul_Sample
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Nije bilo nista strasno ne briniSoul_Sample je napisao/la:![]()