Tražim, ali ne nalazim.
Često koristim kalkulator na računalu (internet bankarenje i slično), pa me zanima ima li kakav kalkulator za moje kde distre, a da je veći i čitljiviji no onaj defaultni? Znači nikakve dodatne funkcije i điđe-miđe, samo da je veći.
Čak mi i mob ima kalkulator s većim gumbima.
Ti barem koristis desktop racunalo pa imas i numericku tipkovnicu... Mislim, ne vidim smisao vecih tipaka kad sve mozes odraditi sa tipkovnicom.
Ja osobno nikad ne klikam misom po tipkama.
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Ovo s tipkovnicom je istina, ali nekak mi je lakše klikat po ekranu, ne znam, stvar navike valjda. Al moraš priznat da je ovaj defaultni kde kalkulator baš jadan, izgledom, naravno.
Eto ga na zasto mi je KDE toliko drag, sve mozes sto zelis!
Zapravo od takvih sitnica malo pomalo dolazi do izrazaja kolika je KDE ogromna zvijer..
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
Super kaj si sretan i zadovoljan postignutim.. no i dalje mi nije jasno kako ti je lakše klikati po ekranu umjesto da tučeš po numeričkom dijelu tipkovnice
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Zapravo je bit problema bila u tome da je kalkulator defaultno vrlo sitan i za nas koji lagano ćoravimo na blizu, lošije čitljiv. Ulovim ja sebe da tipkam i po ekranu i po num dijelu tipkalice, bez brige.