Pozdrav svima
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- lizard_ago
- Spol: M
Pozdrav svima
Pa da se prestavim, Augustin iz Splita pomalo sam oskudan znanja što linux distribucija tiče. Inače se više od 15 godina bavim s kompjuterima te su mi velik hobi. Do sada sam prvenstvemo višak svog vremena posvećivao windowsima mislim da je vrijeme da to promjenim ... jako mi se sviđaju KDE distribucije te sam tu da prikupim više znanja.
Pozdrav
Pozdrav
- Cooleech
- Moderator
Re: Pozdrav svima
Dobro nam doša! I baci oko na www.sok.hr. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
dobrodoša splićo naš 
u najlipšen gradu na svitu imaš odličnu udrugu, SOK, koja se okuplja srijedom i subotom od 18:00h pa dok nam se da...linuksaši, prirodnjaci, zajebanti...
baci oko na link šta ti je Cooleech da i, ako imaš FB, moš nas i tamo nać
u najlipšen gradu na svitu imaš odličnu udrugu, SOK, koja se okuplja srijedom i subotom od 18:00h pa dok nam se da...linuksaši, prirodnjaci, zajebanti...
baci oko na link šta ti je Cooleech da i, ako imaš FB, moš nas i tamo nać
- lizard_ago
Fino je znat da ima tu još sugrađana, definitvno budem otišao na to okupljanje. U svakom slučaju vidmo se.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Dobrodošao! Još jedna openSUSE korisnik - kao što ćeš vidjeti, ima nas poprilično na ovom forumu 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Dobro dosao 
- Suko
- Site Admin
Dobro došao!
Odličan izbor distribucije!
Odličan izbor distribucije!
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Dobrodošao. Ovdje imamo dobar izvor informacija o KDE-u.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe