Xfce Whisker Menu

Teme vezane za ostala grafička okruženja (XFCE, LXDE, *box...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Xfce Whisker Menu

Post Postao/la zole052 »

slabo se prica o ovom novom "start meniju" za xfce kojeg su cak neke distribucije kao manjaro uzele kao defaultni...

standardno za ubuntoide ima ppa
http://www.webupd8.org/2013/07/whisker- ... ncher.html

dok za debiana, fedoru i opensuse ima zasebnih repozitorija
http://linuxg.net/how-to-install-whiske ... nd-debian/

ako niste jos isprobali svakako mu dajte sansu, odlican je :)
slika
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Suko
Site Admin

Re: Xfce Whisker Menu

Post Postao/la Suko »

Nisam znao za to.
I ja to nemam u svom Manjaru defaultno.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Suko je napisao/la:Nisam znao za to.
I ja to nemam u svom Manjaru defaultno.
nemas... u novoj verziji dolazi koja samo sto nije izasla :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

O fino!
Bas cu isprobati.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Praktički gnome2, ali meni je super :-)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
+Tenja

Post Postao/la +Tenja »

Meni je odličan, pogotvo zbog mogućnosti pretraživanja čim se klikne :)
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Hm, a po čemu se on razlikuje od Mintovog izbornika? OK, na screenshotu izgleda manji, ali Mintov se može smanjiti da izgleda isto tako (ne mora imati tri stupca), a funkcionalnost je, čini se, ista? :pogled_dolje
zole052

Post Postao/la zole052 »

Abzeenth je napisao/la:Hm, a po čemu se on razlikuje od Mintovog izbornika? OK, na screenshotu izgleda manji, ali Mintov se može smanjiti da izgleda isto tako (ne mora imati tri stupca), a funkcionalnost je, čini se, ista? :pogled_dolje
ovaj meni je bas razvijen sa xfce-om u mislima :mrgreen: dok mintov menu je prvobitno napravljen za gnome2 i njegov razvoj je prakticki na samrti vec dugo vremena iako se koristi sa MATE-om...

ako je mintov razvojni tim za za mint 15 xfce odabrao whisker menu za default a ne mint menu postoji neki razlog, necemo njima pametovati :)
http://www.linuxmint.com/rel_olivia_xfc ... w.php#menu
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

zole052 je napisao/la: ako je mintov razvojni tim za za mint 15 xfce odabrao whisker menu za default a ne mint menu postoji neki razlog, necemo njima pametovati :)
O, zanimljivo. Sad me zapravo baš zanima koji je razlog. Sjećam se da su se nekad prije strašno ponosili tim svojim Mint izbornikom, a i korisnici drugih distribucija su ga hvalili...
zole052

Post Postao/la zole052 »

Abzeenth je napisao/la:
zole052 je napisao/la: ako je mintov razvojni tim za za mint 15 xfce odabrao whisker menu za default a ne mint menu postoji neki razlog, necemo njima pametovati :)
O, zanimljivo. Sad me zapravo baš zanima koji je razlog. Sjećam se da su se nekad prije strašno ponosili tim svojim Mint izbornikom, a i korisnici drugih distribucija su ga hvalili...
istina... mint menu se dao instalirati na mint xfce ali nikada nije postao default koliko se ja sjecam... vjerojatno ima razlog, trebalo bi pitati na njihovom forumu :)
Odgovori