Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Hm, a po čemu se on razlikuje od Mintovog izbornika? OK, na screenshotu izgleda manji, ali Mintov se može smanjiti da izgleda isto tako (ne mora imati tri stupca), a funkcionalnost je, čini se, ista?
Abzeenth je napisao/la:Hm, a po čemu se on razlikuje od Mintovog izbornika? OK, na screenshotu izgleda manji, ali Mintov se može smanjiti da izgleda isto tako (ne mora imati tri stupca), a funkcionalnost je, čini se, ista?
ovaj meni je bas razvijen sa xfce-om u mislima dok mintov menu je prvobitno napravljen za gnome2 i njegov razvoj je prakticki na samrti vec dugo vremena iako se koristi sa MATE-om...
O, zanimljivo. Sad me zapravo baš zanima koji je razlog. Sjećam se da su se nekad prije strašno ponosili tim svojim Mint izbornikom, a i korisnici drugih distribucija su ga hvalili...
O, zanimljivo. Sad me zapravo baš zanima koji je razlog. Sjećam se da su se nekad prije strašno ponosili tim svojim Mint izbornikom, a i korisnici drugih distribucija su ga hvalili...
istina... mint menu se dao instalirati na mint xfce ali nikada nije postao default koliko se ja sjecam... vjerojatno ima razlog, trebalo bi pitati na njihovom forumu
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.