Windows propada

Novosti iz Linux svijeta. Komentiranje vijesti s portala.

Moderator/ica: Moderatori/ce

PunkBastard
Spol: M

Windows propada

Post Postao/la PunkBastard »

Nije baš Linux vijest, ali svakako bi posljedica m$ove trenutne filozofije (forsiranje metro sučelja) mogla biti dobra za Linux.
http://www.zdnet.com/windows-its-over-7000013964/
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Slamd64

Re: AW: Windows propada

Post Postao/la Slamd64 »

Kad god ispadne kvalitetan clanak dodje brdo idiota da ga pokopaju. To nije subjektivan stav autora, vec su to cinjenice koje ocito neki ne vide vec i dalje svoje misljenje forsiraju kao sto to radi Microsoft, a slicno je napravio nesto Nokiji i covjek iz njihovog staba - Stephen Elop. Taj isti WP koji je postao primarni OS na glavnim modelima je takodjer OS bez buducnosti, da ne govorimo o failovima istog zbog neimplementiranja nekih elementarnih stvari koje Android vec ima.
Kad su vec nudili onaj Consumer Preview trebali su anketirati korisnike sta bi voljeli i ne bi voljeli vidjeti na W8.
Nece propasti, bar ne u skorije vrijeme. I Cannonical bi trebao zbog svoje politike, ali jos uvijek ima dobar udio korisnika.

Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Suko
Site Admin

Re: Windows propada

Post Postao/la Suko »

Odlican clanak!
zlatkoA

Post Postao/la zlatkoA »

Ja imam vrlo jednostavan odgovor:
Uzalud vam trud svirači...
Svirači - oni koji misle da će Windows samo tako propasti...
Niko nikog ne forsira da koristi win8, dakle nasljednik XP je win7.
:kava
I am the one and only....
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Da. To je istina.
Sedmica je novi XP.
shicy

Post Postao/la shicy »

neće MS propast. Postoji nepisano pravilo da je svaka druga verzija Prozora odlična...a ove druge su polukatastrofa
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

sumnjam i ja da će propasti, ali bi mogao počet gubiti monopol na os tržištu na isti način kako je gubio i kod internet explorera.

EDIT:

Taman da MS danas bankrotira, windows bi bio važan igrač još 10 godina jednostavno jer puno previše toga ovisi o njihovim proizvodima. Na drugu strnau, ako ne bi imao monopolo, to bi stvorilo zdravu konkurenciju i bilo bi dosta zanimljivo:)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Da, super je to kako se svake godine pojavi barem jedan članak bombastičnog naslova "OMG WINDOWS PROPADA", a Windows nikako da propadne rofl :roll:
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Polako.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Abzeenth je napisao/la:Da, super je to kako se svake godine pojavi barem jedan članak bombastičnog naslova "OMG WINDOWS PROPADA", a Windows nikako da propadne rofl :roll:
Pa da, propada .... nitko ne kaže da će propast :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori