Evo pošto nisam našao temu ovog tipa, a postoji tema za aplikacije razne i za dosta ostalih stvari, pošto smo svi ovdje geekovi i volimo gadgete otvaram ovu temu.
Evo i prvog mada nije toliko gadget koliko zanimljiva i korisna stvarčica za imati:
Stick'n'find bluetooh naljepnice za nalaženje izgubljenih stvari.
Gadgeti
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Gadgeti
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Markec
Re: Gadgeti
Koliko baterija traje ? Zgodno je to
mogao bih ja staviti svojim pesekima, znam ih puštati navečer i katkad se ne odazivaju kad ih zovem nazad
pa ih moram tražiti.
Znam da bluetooth ima domet 30metara (na otvorenom), pa će to biti dosta
Znam da bluetooth ima domet 30metara (na otvorenom), pa će to biti dosta
- PunkBastard
Dolje piše da bi trebale trajat 1 godinu do zamjene.
Evo:
Evo:
How long will the battery last and are they replaceable?
The replaceable battery inside Stick-N-Find will last about 1 year.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
fora stvarčica
ne bi bilo loše tu i tamo imat koju takvu naljepnicu pa da se zanešto priljepi 
- Markec
Inače ako koga zanima širi domet, imate gps tragač, uglavnom riječ je o maloj kutijici ajmo recimo dvaput veča od kutije za šibice, u njoj imate gps čip, bateriju i utor za sim karticu.
Podesite ga da svakih sat (ili više) vremena šalje sms poruku sa kordinatama, neznam koliko traje baterija mislim da traje max 2 dana ili 3, jer se u njega stavi ona AA baterija.
Ima ih svakakvih veličina i vrsti pa si sami pogledajte http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... er&_sop=15
Meni to zasad netreba, ali ako budem imao potrebu nabavim
Podesite ga da svakih sat (ili više) vremena šalje sms poruku sa kordinatama, neznam koliko traje baterija mislim da traje max 2 dana ili 3, jer se u njega stavi ona AA baterija.
Ima ih svakakvih veličina i vrsti pa si sami pogledajte http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... er&_sop=15
Meni to zasad netreba, ali ako budem imao potrebu nabavim
- PunkBastard
-
Slamd64
Re: AW: Gadgeti
Planiram si uzeti Rπ model A za rodjendan.
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2