Koju linux igru igrate?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Koju linux igru igrate?
Ja igram openarena. Jeste li za kakav online meč?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Evo i ja sam sad instalirao, pa sam za..shrike je napisao/la:Ja igram openarena. Jeste li za kakav online meč?
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- zagortenay
Zna li možda iko ima li neka physics based igra ali da je free?
No pain,no pain!
- vuksamotnjak
- Spol: M
ja ne mogu niti jednu fakin ATI driveri ne rade pod gnome 3 sučeljem :S mislim na one vlasničke pa niti jedna 3d igra ne štima a ima ih dobrih
) nisu loše 
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Vratio se malo na Eternal Lands.
cube 2 sauerbraten
, najbolja igrica koja moze na linuxu, podrzava sve platforme
Nije sloboda radit ono sto hoces, nego da ne radit ono sto neces.
11.6 vlasnički driver radi,barem meni...upogonio njime od stare ATI 4350 DDR2 512MB kojoj i nije namjenjen jer je direkt x 10.1 kartica pa do najnovije ATI 6850 DDR5 direkt X 11 kartice, pa ono znaj da može....a gnome sučelje ne bi trebalo imati veze nikakve sa tim,naime do prije tjedan dana i ja sam bio na gnome desktopu.vuksamotnjak je napisao/la:ja ne mogu niti jednu fakin ATI driveri ne rade pod gnome 3 sučeljem :S mislim na one vlasničke pa niti jedna 3d igra ne štima a ima ih dobrih) nisu loše
ontopic :
angry birds --offline HD verzija za linuxe
gwelled -klon be jewel-a sa winnsa
klonovi Zume
Secret Maryo Cronicles --super mario za linuxe ,ali traži igra jaći procesor,dobra strana sto nudi HD rezoluciju
Concract J.A.C.K. (direkt x9 igra , FPS žanr, u biti izdanje izmedju NOLF1 i NOLF2,dodatna mapa partizani,kao neprijatelji,...eh) pod wine
online igrice domaće: "Nadji Sanadera" -mala zabavna igrica,vjerovatno namjenjena za učenje zemljopisa
"nadji ili stvori crni fond" -isto zabavna,ali i poučna za početnike
online igrice strane :"pogodi Gadafija" -isto zabavna,poboljsani klon od gadjanja slapom,na više nivoa..
zatim obrazovne igrice online ali i offline PRISM -National Guard ,min je dirX 9, obrazovna FPS igra o razlicitim teroristima koje trebamo eliminirati kao prijetnju, prethodnica American Army.. i naravno
American Army - verzije koje rade pod linuxima,ali samo online..
i za kraj najjaća online igrica (cijeli serijal)
Angry Birds !!!!!
-
Lutherus
Doom ( orginal i sa svim modovima osim batman moda )
Doom 2
Duke Nukem 3d
Hexen
Heretic
Quake 2
Doom3
Kingpin
Neverwinter nights
Wolfenstein
Doom 2
Duke Nukem 3d
Hexen
Heretic
Quake 2
Doom3
Kingpin
Neverwinter nights
Wolfenstein
0 AD... RTS... a planiram i onaj eternal lands probati 
In their respective beginnings, Linux, Olympics and Esperanto had one thing in common - good will.
Rage Anarchy Edition...