Predstavljamo novi vizualni identitet - LZS 2.0 [BETA]
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: Predstavljamo novi vizualni identitet - LZS 2.0 [BETA]
https://help.ubuntu.com/community/OperaBrowser ovdje kau da opera zna imati problema sa gnome fontovima i postoji i fix.
ako to ne pomaze, mozes pogledati da li u /var/cache/apt/archives/ imas stariju verziju, instaliraj ju sa dpkg -i /var/cache/apt/archives/opera-kakseveczove.deb i ne upgradaj operu dok ne dodje nova verzija.
ili koristi firefox.
ako to ne pomaze, mozes pogledati da li u /var/cache/apt/archives/ imas stariju verziju, instaliraj ju sa dpkg -i /var/cache/apt/archives/opera-kakseveczove.deb i ne upgradaj operu dok ne dodje nova verzija.
ili koristi firefox.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Sori al se ja ne razumijem u phpBB forum. To bi trebao srediti netko tko se razumije.Cooleech je napisao/la:@suko: A title tagovi? Nije da je neki bauk to ispravit...
I još onaj dodatak za bojanje sintakse bi trebalo dodati.
Mozda Sokac kad stigne to odradi.
- Cooleech
- Moderator
Cool. Nadajmo se pozitivnom rješenju! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
pokusao sam reinstalirati operu... i to prema ovim uputama na help.ubuntu.com.....al neznam neide mi bas...
pa sam oped normalno instalirao.....neznam malo mi je to too much......probat cu jos kada budem imao vise volje za ovo....nesmeta mi za sada....
mislio sam da je nesto do LZS-a, al izgleda da je samo do opere....
pocela mi je malo stekati .......
hvala na pomoci....
pa sam oped normalno instalirao.....neznam malo mi je to too much......probat cu jos kada budem imao vise volje za ovo....nesmeta mi za sada....
mislio sam da je nesto do LZS-a, al izgleda da je samo do opere....
pocela mi je malo stekati .......
hvala na pomoci....
Predlažem da se na portal bočno u traku gdje su reklame, komentari i ima toga..... ubaci mala rubrika - haiku/pjesma dana/tjedna.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Što je sa starim CMS-om? Prije se nešto govorilo da se neće otvoriti da ne bi nastali LZS klonovi.
- Suko
- Site Admin
Stari CMS je razvijao Šokac. Rekao je da je pun zakrpa koje bi trebao popraviti ako bi otvarao kod.
Mislim da neće biti ništa od toga.
Ako te zanima pitaj Šokca.
Mislim da neće biti ništa od toga.
Ako te zanima pitaj Šokca.
Da li je moguće da pod komentare pod člancima na portalu, ubacite i komentare s G+ ?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
Onda bi morali ubaciti i Fejstbuk i Twitter i ostale.
Joj da, to bi zakompliciralo stvari, možda samo linkove na vijest na tim stranicama