openSUSE 12.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
- bikerbj
- Spol: M
Re: openSUSE 12.2
probam pa javim
- bikerbj
ništa opet isto...
- bikerbj
proradilo....otišao sam u win7 i sa mini partition tool pogledao šta je...bila je neka particija 0kb ispred ove na kojoj su mi stvari
i samo sam je obrisao restartao u suse i radi.....e sad kako se radi particija za externe diskove....e-sata, usb a da nije gpt table...ili jednostavno kako najbolje napravit particiju na vanjskom disku....
i samo sam je obrisao restartao u suse i radi.....e sad kako se radi particija za externe diskove....e-sata, usb a da nije gpt table...ili jednostavno kako najbolje napravit particiju na vanjskom disku....
Ponovno nepotpuni repozitoriji... 
Izgleda da je netko požurio sa ubacivanjem KDE-a 4.9.5 u repoe... A još nije ni izašao!
Sviđa mi se što openSUSE redovito prvi ubacuje nove verzije KDE-a u repozitorije, ali ovo brejkanje dependecija je krajnje neozbiljno i nepotrebno

Izgleda da je netko požurio sa ubacivanjem KDE-a 4.9.5 u repoe... A još nije ni izašao!
Sviđa mi se što openSUSE redovito prvi ubacuje nove verzije KDE-a u repozitorije, ali ovo brejkanje dependecija je krajnje neozbiljno i nepotrebno

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Ako ti ne treba za windowse (NTFS) onda ga formatiraj sa Yast Partitioner-ombikerbj je napisao/la:proradilo....otišao sam u win7 i sa mini partition tool pogledao šta je...bila je neka particija 0kb ispred ove na kojoj su mi stvari
Meni treba externi disk i na windowsima pa ga formatiram u windowsima kao NTFS, tako da ga nisam nikad formatirao na openSUSE-u.
Ali mislim da ga formatiraš isto kao i "klasični" hard disk. Ja bi odabrao Ext4.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- bikerbj
a probat ću pa ćemo vidit....
hvala na pomoći.... sumski i stefan
imate klopu i piće ako se ikad sretnemo.....
hvala na pomoći.... sumski i stefan
imate klopu i piće ako se ikad sretnemo.....
A nemoj tak oštrostefan je napisao/la:Ponovno nepotpuni repozitoriji...
Sviđa mi se što openSUSE redovito prvi ubacuje nove verzije KDE-a u repozitorije, ali ovo brejkanje dependecija je krajnje neozbiljno i nepotrebno![]()
Neko zaboravil maknut kvačicu za objavljivanje za KDE:Extra repoe. Sad je gotovo, do srijede ovak
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Sa ozbiljnom distrom mora se oštro. Slažem se s Stefanom da se ovakve stvari ne bi trebale dešavati!
Dobro, misle li oni riješiti te repoe ili kaj? Ovo mi sada postaje već prilično neozbiljno od strane ove distre!
Grof je napisao/la:Dobro, misle li oni riješiti te repoe ili kaj? Ovo mi sada postaje već prilično neozbiljno od strane ove distre!
Jedino "rješenje"sumski je napisao/la: Neko zaboravil maknut kvačicu za objavljivanje za KDE:Extra repoe. Sad je gotovo, do srijede ovak
osc wipebinaries --> briše sve pakete --> prazni repo --> sve se mora rebuildat --> potencijalno dodatno brejkanje depova, tj. vendor switch
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.