openSUSE 13.2
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 13.2
Pogan neviđena... Mada sam se nadao da ce se bolje vrtjeti na svjezim kernelima, ali eto...
i NVidia konacno radi na RC , ako koga bude zanimalo, ukratko objasnjenje kako
dodaj repo
U Yastu - View-repositories - bumblebeeNVidia, tako sam je nazvao,i instalirao slijedece

u etc/modprobe.d/50-blacklist.conf dodao blacklist nouveau
zatim mozda najvaznija komanda
i na kraju mkinitrd
voila:

trenutno radi odlicno
dodaj repo
Kod: Označi sve
http://download.opensuse.org/repositories/X11:/Bumblebee/openSUSE_Factory/
u etc/modprobe.d/50-blacklist.conf dodao blacklist nouveau
zatim mozda najvaznija komanda
Kod: Označi sve
systemctl disable kmsvoila:

trenutno radi odlicno
People disagree with me. I just ignore them.
Jesu li sada, oko trenutka izlaska 13.2, on i Factory otprilike isti?
Naravno, s tendencijom kasnijeg razilaženja.
Where there is a gui there's a way.
Sto se mene licno tice da, u smislu brzine,reakcije i stabilnosti . Ako u RC promijenis default temu u black onda i opticki . Naravno "ispod haube" nisu ali to je druga stvar. Trenutno RC cak ima noviji kernel od factoryFugu je napisao/la:Jesu li sada, oko trenutka izlaska 13.2, on i Factory otprilike isti?
Kako god, ja jos uvijek ostajem pri onom da Suse , barem po meni , jos nikada nije bio ovako ispeglan u stadiju u kojem je trenutno , jedina sitnica koju sam do sada primjetio je dupli Services Manager u Yastu.
Tako sam i mislio
.
Strpit ću se još tih par dana.
Strpit ću se još tih par dana.
Where there is a gui there's a way.
Maca pojela post o online distro upgrade od sinoć
Tvoj post? Pa ponovi...Orkh je napisao/la:Maca pojela post o online distro upgrade od sinoć
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Evo ga, samo što nije...

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
ja već vozim 13.2 :p
Od sinoć je distro upgrade sa 3.16.6-2 kernelom i od prilike 1,6 Gb data online.
Awesome
Od sinoć je distro upgrade sa 3.16.6-2 kernelom i od prilike 1,6 Gb data online.
Awesome
Da, vidim da su neki mirrori uranili sa postavljanjem ISO imageaOrkh je napisao/la:ja već vozim 13.2 :p
Awesome
http://mirror.karneval.cz/pub/linux/ope ... /13.2/iso/