čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Gulag!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
A čega?Cooleech je napisao/la:A tajnica?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- retsam
Otkad sam ja forum moderator
? Ali ako ste mi već i dali dodatne ovlasti, ne bunim se, međutim tad i ja očekujem tajnicu 
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Ima li za mene kakva funkcija i da je lagana

zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Zidovi su nam ružni, trba nešto nacrtat po njima. Nadam se da voliš crtati. Crtaj što hoćeš glavno da je Linux/FLOSS tematika.domi je napisao/la:Ima li za mene kakva funkcija i da je lagana![]()
Možeš u droneovom uredu počet za probu
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Hm, raspitaj se u državnoj upravidomi je napisao/la:Ima li za mene kakva funkcija i da je lagana![]()
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Cooleech
- Moderator
Stigao mi službeni LZS laptop! 
Još tajnica i na konju sam!

Još tajnica i na konju sam!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Zašto nemamo tajnika? Lagano je seksistički pored toliko nesposobnih mladića tražiti neku žemsku za tajnicu.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!