ostavka

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

madone
Spol: M

Re: ostavka

Post Postao/la madone »

Jebeno su živjeli članovi partije.

Ako nisi bio član nisi mogo dobit niš (stambena lista) ali ako si doslovce samo spomenu hrvatsku, bacio šalu na hijeroglife(čirilicu), zvezdu onda si išao na goli otok(sitnica) ili u najlakšem slučaju organi bi ti došli doma.

Tad se genijalno živjelo, ljudi su imali love(ali ništ nije bilo za kupit). Bratstvo i jedinstvo, prava idila sve dok se neki nisu usudili tražit ustavom zagarantirano pravo (gadovi traže prava).
Da ne spominjem nacionalizaciju, oduzimanje zemlje seljacima, bonove za kruh, benzin, ulje, kava, pa inflacije, nofci na kojima piše tolko nula da nebi stale na forum....

Ukratko ne realan život iz šupljeg u prazno kao danas, samo danas možeš reći šta želiš i nitko te neće zatvorit radi toga.

Sad smo u k**u zato što su nas ljudi koji su tada pekli zanat dobro izvozali i još uvijek nas vozaju oni i njihovi šegrti ali pričat da je u jugi bilo super mogu samo partijci, partizanska i prvoboračka djeca koja btw. vjerovatno ne znate i danas dobivaju prvoboračku penziju (pazi djeca partizana dobivaju penziju zato što su im starci bili u NOB-u).

Ili neporavljivi sanjari kojima je uvijek bilo bolje prije ili negdje drugdje......
NELE86 je napisao/la:Covjece citam ovih sedam stranica vasih postova i divim se hehe,nisam znao da su linuxasi bas toliko upuceni u politku rofl
Ja samo gledam dokle če to trajat, pa rekao da presiječem dok ne počnu uvjeravanja o blagodatima života u srednjem vijeku.
Gigolo

Post Postao/la Gigolo »

madone

Post Postao/la madone »

Gigolo je napisao/la:http://rapidshare.com/files/251815963/Ide_Tito..._2006_22_Djordje_Balasevic_S_Titom_U_Srcu.ogg.html

slušaj malo
:roll:

Nisam ni mislio da imaš nešto pametno za reći možeš samo patizanske pjevat. :lol:
Koj lik.
Gigolo

Post Postao/la Gigolo »

Pa moji su bili Partizani. To se vidi jer mi je na kompu Linux. HDZ-ovci tiraju Vistu. (Bar je tako na Vladinim kompovima). A i moj dragi prijatelj i zemljak tira Win. Kaže da je Linux smeće. To je zato šta je Franju osobno poznava. A vidiš socijalistička Cuba tira isključivo Linux,
zole052

Post Postao/la zole052 »

Ti to madone pricas iz osobnog iskustva? Ja sam jako mlad, 29 mi je godina tek, tako da ne mogu pricati iz prve ruke ali nisam jos nikoga upoznao starijeg, pocevsi od mojih roditelja, da ce reci nesto lose o bivsoj jugi... naravno osim na latinici rofl

Sve one price kako se nije smjelo ici u crkvu jer si onda najebo su lovacke price jer pocevsi od mojih roditelja su isli u crkvu i to je bilo najnormalnije... vjerojatno ovisi i o mjestu di je covjek zivio, bilo je sigurno razlika
Nacionalizacija zemlje... hm, desavalo se ali ja neznam nikoga i vjerojatno moji prijatelji neznaju nikoga kome su uzeli. Mislim mozes i danas u hrvatskoj uzeti nekolicinu slucaja oko necega i reci u nekoj sljedecoj drzavi "to se desavalo u "bivsoj" hrvatskoj".

To da su bili bonovi i da se tesko zivjelo je istina ali nemogu si zamisliti onda zasto svi sa nostalgijom pricaju o tim godinama koje sam ja preskocio....
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Gigolo je napisao/la:Pa moji su bili Partizani. To se vidi jer mi je na kompu Linux. HDZ-ovci tiraju Vistu. (Bar je tako na Vladinim kompovima). A i moj dragi prijatelj i zemljak tira Win. Kaže da je Linux smeće. To je zato šta je Franju osobno poznava. A vidiš socijalistička Cuba tira isključivo Linux,
A ti gigolo nemoj sada tu neke bolesne price kako hdz-ovci imaju windowse a partizani linux, mislim stvarno odvaliti cu od smjeha rofl rofl rofl rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

:offtopic Ja nikako da se naviknem na njegov novi nick. Za mene će uvijek biti Davor.:offtopic
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
sh0ck-eR

Post Postao/la sh0ck-eR »

Cuj politika me ne zanima toliko,no samo bi se osvrnuo na ovaj odlazak u crkve,Jugoslavija je bila pod komunistickom vlascu,tocnije KPJ-a s Titom na celu,polozaj katolika nije bio bajan...rusene i spaljivane su im crkve...necu ici sad u detalje,ako se ne varam i sam Tito je jednom rekao da je vjera opijum za mase.
A za bonove...hm oni su bili nakon Titove smrti,to je bio jedan od prvih znakova koji je nagovjestao krizu,ljudi su bili u pravu,uslijedila je gospodarska i politicka kriza,a ubrzo i raspad Jugoslavije...Mah,stvarno nema potrebe da raspravljamo o ovakvim stvarima,a i ako smijem reci ovo je vec postao "debeli" :offtopic ! Postalo je smijesno da na Linux "support" forumu raspravljamo o politici... :D
Zadnja izmjena: sh0ck-eR, dana/u 04 srp 2009, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

sh0ck-eR je napisao/la:ako se ne varam i sam Tito je jednom rekao da je vjera opijum za mase.
ne bas tito, a nije bas bio ni daleko taj koji je rekao.. precizije bi bila religija.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Gigolo

Post Postao/la Gigolo »

Ja bi nešto nadoda. Bivša YU je bila kurvanjska država u kojoj ju srbi bili sve, a mi Hrvati nismo se smili živi učiniti jer bi bili proglašeni ustašama, maspokovcima... Nacionalizacija je bila obična pljačka. I moji su oštećeni u njoj. Vjera je opijum za narod - to su Marxove riječi. Moglo se ići u crkvu, ali vjernik ma koliko bio dobar na poslu nije mogao napredovati. Međutim YU je bila sigurna zemlja, nije bilo kriminala ko danas (bilo je, al puno manje) i nije se strepilo za sutra. Imali smo novaca ko blata, a ako nečeg nije bilo na policama za kupiti, bilo je u Trstu ili Gracu. Bivša Yu je bila bolja zemlja od OVAKVE Hrvatske, ali ipak to je moja Domovina. Sve se radilo za narod, a ako nebi bilo npr. love za mirovine jednostavno se otštampalo. To je vodilo zemlju u propast. Svi su dobro živili, a poglavito umirovljenici. Nisu kopali po smeću ko danas. Nije bilo javnih kuhinja ni beskućnika. Nemojte misliti da veličam YU, neponovila se dabogda, ali svima nam je bilo bolje u njoj.
Odgovori