Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Preporuka za filmove
Zna li tk okakve komedije? Mislim neke koje nisu bazorane na "neugodnim" situacijama nego imaju pravog humora.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Harold & Kumar Go to White Castle
Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay
Meni su oba dijela urnebesna, posebno ovaj drugi....
Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay
Meni su oba dijela urnebesna, posebno ovaj drugi....
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Prvi dio sam gledao, al isa ekipom i bilo smo mrtvi pijani i bilo je oko 3 u jutro. Tada mi je bio dobar...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- ziko
nisam cito cijelu temu, pa neznam dal je vec bilo
britanska humoristicna serija IT Crowd
evo isjecak iz jednog nastavka : http://www.youtube.com/watch?v=QAUyaELfwBo
britanska humoristicna serija IT Crowd
evo isjecak iz jednog nastavka : http://www.youtube.com/watch?v=QAUyaELfwBo
Software is like sex... it's better when it's free
(Linus Torvalds quote)

shrike je napisao/la:Zna li tk okakve komedije? Mislim neke koje nisu bazorane na "neugodnim" situacijama nego imaju pravog humora.
trgovci (clarks) 1 i 2
i naravo Family guy, najbolji crtic i najbolji humor koji sam vidio.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Tek sam nedavno prvi put gledao Forrest Gump, odličan filmTux Slave je napisao/la:Forest Gump - relativno star film, ali mogu ga gledati stalno. Rijec je o jednom djecaku koji je mentalno zaostao te on na kolodvoru prica prolaznicima kakav mu je bio zivot do sada, sto se je desavalo. Morate pogledati ovu dramu.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
a lenjingradski kaoboji, pa to je jedan od najboljih filmova, komedija stara.
ima isjacaka na youtube. obavezno pogledati.
http://www.imdb.com/title/tt0097728/
ima isjacaka na youtube. obavezno pogledati.
http://www.imdb.com/title/tt0097728/
Zadnja izmjena: simke, dana/u 28 ožu 2009, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Yes Man meni
film.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
yes man mi je super, bas sam ga jucer gledao. Neznam da li ste gledali Hancock, ali ja sam se valjao od smijeha. Skinuo sma family guy, i OK je, nisam toliko impresioniran kao drugi.