Preporuka za filmove

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

devil

Re: Preporuka za filmove

Post Postao/la devil »

super je fringe. gledam ih otkad su izasli. nije ni slicno prison breaku. neusporedivo je bolje. ako niste pogledali pogledajte cijeli supernatural serijal. sad je vani 4. sezona. u 3. i 4 su stvarno genijalni, presmjesni na momente.
kaj se filmova tice, preporucam young people fucking. urnebesni su.
Suko
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la Suko »

devil je napisao/la: ako niste pogledali pogledajte cijeli supernatural serijal. sad je vani 4. sezona. u 3. i 4 su stvarno genijalni, presmjesni na momente.
Je, Supernatural je genijalna serija !!!
zole052

Post Postao/la zole052 »

Alien Engineering
Ako volite fiziku i teoretsku fiziku obavezno pogledajte ovaj dokumentarac... mene je odusevio sroker
U dvije epizode je...

http://www.guba.com/watch/3000047239

http://www.guba.com/watch/3000047491
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Koistinen
Kontakt:

Post Postao/la Koistinen »

THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON ---- ne znam da li sam imao prevelika očekivanja, ali najgore mi je kad ništa ne osjećam prema filmu...ama baš ništa....krene baš dobro, ali poslije mi se rastopi u stoput viđeno....maltene u Gumpa se pretvori.......ne znam, nije ovo za Finchera...

MY BLOODY VALENTINE (remake) ---- prvi 80's slasher remake, a da čemu valja....simpatičan, humorističan, vrlo dobrih efekata, krvav do jaja, bez pretjeranih CGI efekata.....kraj možda mrvicu ispod očekivanja, ali jeb***.....

FEAST ---- .....jedinicu mogu gledati često jer ima sve.....izrazito jednostvan scenarij o nekim bićima (boli nas patka šta su,ko su,odakle su) koja satjeraju galeriju luzera u birtiju i najebavaju im se mame.....politički nekorektan humor, brdo gore-a, kul soundtrack i lagani grindhouse feel.....prekul!!!

FEAST II - SLOPPY SECONDS ---- ahhh.....ni do koljena prvom....ovo je otišlo u totalni grindhouse i, nažalost, previše se trudi...forsira se do krajnjih granica i onda sve puca, ali, generalno, je skroz simpatično......

DYING BREED ---- solidan australski mini gore festival....skupina ljudi odlazi na Tasmaniju u potragu za t. tigrom, ali nalijeću na grupicu potomaka (?!) ni manje ni više A. "The Pieman" Pearce....krljanje slijedi!!
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Nije film, ali preporucam ekipi da skinete dvije serije:

Battlestar Galactica

i

Eureka.

Galactica je aposolutno fantasticna. SF serije su i jedna i druga.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zole052

Post Postao/la zole052 »

shrike je napisao/la:Nije film, ali preporucam ekipi da skinete dvije serije:

Battlestar Galactica

i

Eureka.

Galactica je aposolutno fantasticna. SF serije su i jedna i druga.
Battlestar Galactica je odlicna, ako netko nezna pocele su ove godine nove epizode 4. sezone, tek sam prvu pogledo ali radim na tome :)
Eureku nisam gledo ali vidim da ima dobru ocjenu na imdb-u, mogo bi joj dati sansu...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Kad smo već kod serija, pogledajte"Californication".
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

Delikatese - bolestan, spljen francuski art film. preludo.

inace, simke je jedan lik u filmu, Do koske. srbi rade lude filmov, evo jedan novi - Citulja za Eskobara

ima ga na youtube, za one kojima se neda skidat.
http://www.youtube.com/watch?v=_KK-StBK ... 62&index=0
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

ja tu nemam šta napisat... kvalitetni filmovi samo na maxtv-u(u mojoj kući, kaj ima na htvu pametnoga???)koji se kvari...
Inače, pogledao sam(kad sam uspio ga jučer upalit) Underdog(fora al nije nekaj posebno i ooodlično - razumijete?) - policijski pas na konferenciji laje, ostali ne. evakuira policija zgradu. ostala samo kutija. pas još laje. otvore kutiji kad - šunka. ostali su mu se rugali, a on je izbačen. nađe ga ludi znanstvenik i smiješa mu DNK s ljudskim, tigrovim, orlovim i još nekim. on sad ima super moći. nađe ga bivši policajac. usvoji ga. da mu ime Cipelko(Shoeshine). sin(srednjoškolac) ga je mrzio... dok mu nije otkrio moći... neću dalje dugačko je
Program: HBO Hrvatska. Od: Disney-a i Pixar-a
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Catch me if you can - izvrstan film, priča prati jednog od najvećih varalica svih vremena. Preporuka!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Odgovori