Sa curom samo jedanput pričal oko računala i tema vezanih za to a da nisu igre i otaku kultura.
To je bilo kad sam na našem regularnom chati psoval flash, adobei budalu koja rezultate natječaja spremi kao .bin ( zašto bi imalo inteligentna osoba pobogu to radila ?!?!?! ). Skomentirala je sljedeće:
Da se maknešod Windowsa? Znaš ima i drugih operacijskih sustava. Jesi kad čul za Linux? Imaš ih više..( i sad krene predavanje )...ja konkretno koristim Arch Linux. A moj odgovor, honey, i`m using gentoo
Lutherus je napisao/la:Sa curom samo jedanput pričal oko računala i tema vezanih za to a da nisu igre i otaku kultura.
To je bilo kad sam na našem regularnom chati psoval flash, adobei budalu koja rezultate natječaja spremi kao .bin ( zašto bi imalo inteligentna osoba pobogu to radila ?!?!?! ). Skomentirala je sljedeće:
Da se maknešod Windowsa? Znaš ima i drugih operacijskih sustava. Jesi kad čul za Linux? Imaš ih više..( i sad krene predavanje )...ja konkretno koristim Arch Linux. A moj odgovor, honey, i`m using gentoo
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Rekoh da neću više al nisam mogao odbiti susjeda(60g.).Windowsi blokirali a treba samo surfanje ,novine i to.
Skype za kćer i eto pade još jedan Mint Xfce14.Kompić od HP i sve radi za 5
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware