Najnoviji mobiteli

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Najnoviji mobiteli

Post Postao/la Suko »

Gledao sam to jutros.
Super su ih skinuli.
+Tenja

Post Postao/la +Tenja »

Sa svime se slažem izuzev ovog dijela s procesorom. Nema zasada podršku, ne vidim na koji bi način i imali s obzirom na to da nije bio isti dostupan na tržištu mobitela. :pogled_dolje Realno to je dobar smjer za budućnost, da, bit će više posla, ali programeri nisu natjerani silom u prebacivanju aplikacija na 64 bit :pogled_dolje Nije sve u podršci za adresiranje više od 4GB memorije.
A kad smo kopiranja, nije prošlo 24h da je Samsung već najavio 64bit procesor :hihi, neka, što se više natječu (konkurencija) to će biti bolje za nas kao krajnje korisnike :bravo
ZDroid

Post Postao/la ZDroid »

+Tenja je napisao/la:Sa svime se slažem izuzev ovog dijela s procesorom. Nema zasada podršku, ne vidim na koji bi način i imali s obzirom na to da nije bio isti dostupan na tržištu mobitela. :pogled_dolje Realno to je dobar smjer za budućnost, da, bit će više posla, ali programeri nisu natjerani silom u prebacivanju aplikacija na 64 bit :pogled_dolje Nije sve u podršci za adresiranje više od 4GB memorije.
A kad smo kopiranja, nije prošlo 24h da je Samsung već najavio 64bit procesor :hihi, neka, što se više natječu (konkurencija) to će biti bolje za nas kao krajnje korisnike :bravo
Osim ako Samsung ne kaže "Ma šta bre, ima da naš S5 košta $1000, iPhone 5S je $699, a dublo je gluplji". Jedini proizvođač koji se zaista takmiči sa Apple-om je Samsung, ostali ga ignorišu. xD
me@droid
+Tenja

Post Postao/la +Tenja »

ZDroid je napisao/la:
+Tenja je napisao/la:Sa svime se slažem izuzev ovog dijela s procesorom. Nema zasada podršku, ne vidim na koji bi način i imali s obzirom na to da nije bio isti dostupan na tržištu mobitela. :pogled_dolje Realno to je dobar smjer za budućnost, da, bit će više posla, ali programeri nisu natjerani silom u prebacivanju aplikacija na 64 bit :pogled_dolje Nije sve u podršci za adresiranje više od 4GB memorije.
Osim ako Samsung ne kaže "Ma šta bre, ima da naš S5 košta $1000, iPhone 5S je $699, a dublo je gluplji". Jedini proizvođač koji se zaista takmiči sa Apple-om je Samsung, ostali ga ignorišu. xD
Što je najtužnije "flagship" mobiteli od ostalih proizvođača nisu toliko jeftiniji koliko ljudi spominju (ako uspoređujemo njih). Samsung S4, S4 Minis, HTC One, iPhone 5 su svi 4000+ kn. To nije malo krznenih.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Zvjermrcinastroj!!! ::bravo ::bravo ::bravo

Da mi se moći ovog nekano domoći.
ZDroid

Post Postao/la ZDroid »

Apple će morati da kupi Phoneblocks koncept. :D
me@droid
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

Suko je napisao/la:Zvjermrcinastroj!!! ::bravo ::bravo ::bravo

Da mi se moći ovog nekano domoći.
na alibabi već od $120 po komadu.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Pa to je maltene poklonjeno!
domi

Post Postao/la domi »

Suko je napisao/la:Pa to je maltene poklonjeno!
A ovdje 479.00 US ?
http://www.aliexpress.com/item/2013-Hot ... 07829.html
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
PunkBastard

Post Postao/la PunkBastard »

yep domi, tu sam prvo gledao, onda sam otišao na alibabu i ugodno se iznenadio

vidi ga: http://www.alibaba.com/product-gs/13266 ... Phone.html

najmanje se 1 komad može naručiti, pa bi mogli vamo nešto se dogovoriti da jedan naruči pa šalje ostalima sa foruma ako ima zainteresiranih.

ako nas bude više, možda i uspijemo za 120$ riješiti.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Odgovori