Najnoviji mobiteli
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Najnoviji mobiteli
Gledao sam to jutros.
Super su ih skinuli.
Super su ih skinuli.
- +Tenja
Sa svime se slažem izuzev ovog dijela s procesorom. Nema zasada podršku, ne vidim na koji bi način i imali s obzirom na to da nije bio isti dostupan na tržištu mobitela.
Realno to je dobar smjer za budućnost, da, bit će više posla, ali programeri nisu natjerani silom u prebacivanju aplikacija na 64 bit
Nije sve u podršci za adresiranje više od 4GB memorije.
A kad smo kopiranja, nije prošlo 24h da je Samsung već najavio 64bit procesor
, neka, što se više natječu (konkurencija) to će biti bolje za nas kao krajnje korisnike 
A kad smo kopiranja, nije prošlo 24h da je Samsung već najavio 64bit procesor
Osim ako Samsung ne kaže "Ma šta bre, ima da naš S5 košta $1000, iPhone 5S je $699, a dublo je gluplji". Jedini proizvođač koji se zaista takmiči sa Apple-om je Samsung, ostali ga ignorišu. xD+Tenja je napisao/la:Sa svime se slažem izuzev ovog dijela s procesorom. Nema zasada podršku, ne vidim na koji bi način i imali s obzirom na to da nije bio isti dostupan na tržištu mobitela.Realno to je dobar smjer za budućnost, da, bit će više posla, ali programeri nisu natjerani silom u prebacivanju aplikacija na 64 bit
A kad smo kopiranja, nije prošlo 24h da je Samsung već najavio 64bit procesor, neka, što se više natječu (konkurencija) to će biti bolje za nas kao krajnje korisnike
me@droid
- +Tenja
Što je najtužnije "flagship" mobiteli od ostalih proizvođača nisu toliko jeftiniji koliko ljudi spominju (ako uspoređujemo njih). Samsung S4, S4 Minis, HTC One, iPhone 5 su svi 4000+ kn. To nije malo krznenih.ZDroid je napisao/la:Osim ako Samsung ne kaže "Ma šta bre, ima da naš S5 košta $1000, iPhone 5S je $699, a dublo je gluplji". Jedini proizvođač koji se zaista takmiči sa Apple-om je Samsung, ostali ga ignorišu. xD+Tenja je napisao/la:Sa svime se slažem izuzev ovog dijela s procesorom. Nema zasada podršku, ne vidim na koji bi način i imali s obzirom na to da nije bio isti dostupan na tržištu mobitela.Realno to je dobar smjer za budućnost, da, bit će više posla, ali programeri nisu natjerani silom u prebacivanju aplikacija na 64 bit
A kad smo kopiranja, nije prošlo 24h da je Samsung već najavio 64bit procesor, neka, što se više natječu (konkurencija) to će biti bolje za nas kao krajnje korisnike
- Suko
- Site Admin
Zvjermrcinastroj!!!
Da mi se moći ovog nekano domoći.
- PunkBastard
na alibabi već od $120 po komadu.Suko je napisao/la:Zvjermrcinastroj!!!![]()
![]()
![]()
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Suko
- Site Admin
Pa to je maltene poklonjeno!
A ovdje 479.00 US ?Suko je napisao/la:Pa to je maltene poklonjeno!
http://www.aliexpress.com/item/2013-Hot ... 07829.html
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- PunkBastard
yep domi, tu sam prvo gledao, onda sam otišao na alibabu i ugodno se iznenadio
vidi ga: http://www.alibaba.com/product-gs/13266 ... Phone.html
najmanje se 1 komad može naručiti, pa bi mogli vamo nešto se dogovoriti da jedan naruči pa šalje ostalima sa foruma ako ima zainteresiranih.
ako nas bude više, možda i uspijemo za 120$ riješiti.
vidi ga: http://www.alibaba.com/product-gs/13266 ... Phone.html
najmanje se 1 komad može naručiti, pa bi mogli vamo nešto se dogovoriti da jedan naruči pa šalje ostalima sa foruma ako ima zainteresiranih.
ako nas bude više, možda i uspijemo za 120$ riješiti.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.