debove ne bi znao, jer sam na rpm-u.
Jedino prije toga treba provjeriti jel imate sve library-e. Meni je falio jedan. (Piše na njihovoj stranici)
A Zole, stvarno si pi... ! Kad nisi reko.
Evo, doslovno dvije minute igre u G'MIC-u:
Original
ide u 
Moderator/ica: Moderatori/ce
Hvala! Budem večeras ponovno napravio, jer nisam spremio u xcf, tako da moram sve iz početka.phreakbox je napisao/la:e hugo ovo je odlicno, ali logotip i logo ti je preglomazan. daj napravi manji logo i tekst tako da ne odskace previse od background-a i da je vise minimalisticki.

hehehe, uvijek spremaj XCFHugo je napisao/la: Hvala! Budem večeras ponovno napravio, jer nisam spremio u xcf, tako da moram sve iz početka.
CaM je napisao/la:hehehe, uvijek spremaj XCFHugo je napisao/la: Hvala! Budem večeras ponovno napravio, jer nisam spremio u xcf, tako da moram sve iz početka.pa makar i bezveze šarao
da, da, pametujem ... hehehe... od bambusa
***Molim one koje smetaju smileki da se ne ljute sto sam ih toliko puta upotrijebio
Ako ih ignorirate bit ce to vrlo ozbiljna poruka .. Hvala ...![]()
Hugo je napisao/la:Evo jedan trik za pokretanje Gimpa u jednom prozoru:
http://www.omgubuntu.co.uk/2010/09/gimp ... ndow-mode/
Odlična stvar!

Evo jedan pokušaj minimalizma:phreakbox je napisao/la:e hugo ovo je odlicno, ali logotip i logo ti je preglomazan. daj napravi manji logo i tekst tako da ne odskace previse od background-a i da je vise minimalisticki.