svako normalan bi to odabrao..Grof je napisao/la:odluka je pala. Uzimam taj iPhone 4.
Možete me slobodno gađati trulim jabukama
Savjet oko odabira smartphonea
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
The Acacia Strain
- Spol: M
Re: Savjet oko odabira smartphonea
- IllusionsPlay
- Spol: m
- Kontakt:
Grof je službeno postao Apple fanboy. 
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Say hello @geekowski
Ma je. kak ne.... već mi se ne sviđa što podržava samo microSIM, što nema SD utora, što je ograničen ko konj...užas...IllusionsPlay je napisao/la:Grof je službeno postao Apple fanboy.
al eto, sad sam si odabral. No, dobro kad stigne ziher ću ga za nešto moć koristiti
- Suko
- Site Admin
Buuuuuuuu!
prosim te da uzmeš pokoju trulu jabuku, tu iz kutije i opališ me njome po glavi.Suko je napisao/la:Buuuuuuuu!
- Suko
- Site Admin
Nisi mi više prijatelj. 
A eto. Moram se i ja složiti da je ajfon najbolji izbor od onih par navedenih mobitela.
Soni Ericsson nikad nije imao dobre Androide, a Wildfire je preslab.
Iako, ja osobno ne bi nikad uzeo ništa od Applea ni da mi daju besplatno i uz to još i plaćaju račune za mobitel i gorivo za auto.
Kako se ponašaju prema drugim proizvođačima smartphonea i ostalim tvorcima softvera nisu zaslužili ništa drugo nego da neslavno propadnu i pridruže se svom voljenom Steveu u vječiti zaborav. Svijet će biti bolje mjesto bez te trule jabuke. Što prije se to dogodi to bolje za inovatore i male tvrtke koje sada nemaju apsolutno nikakve šanse bilo što napraviti a da ih ti trolovi ne napadnu.
(Moje osobno mišljenje.)
A eto. Moram se i ja složiti da je ajfon najbolji izbor od onih par navedenih mobitela.
Soni Ericsson nikad nije imao dobre Androide, a Wildfire je preslab.
Iako, ja osobno ne bi nikad uzeo ništa od Applea ni da mi daju besplatno i uz to još i plaćaju račune za mobitel i gorivo za auto.
Kako se ponašaju prema drugim proizvođačima smartphonea i ostalim tvorcima softvera nisu zaslužili ništa drugo nego da neslavno propadnu i pridruže se svom voljenom Steveu u vječiti zaborav. Svijet će biti bolje mjesto bez te trule jabuke. Što prije se to dogodi to bolje za inovatore i male tvrtke koje sada nemaju apsolutno nikakve šanse bilo što napraviti a da ih ti trolovi ne napadnu.
(Moje osobno mišljenje.)
ah, znaš kak se kaže, treba upoznati neprijatelja 
Slazem se Suko s tobom ali kad jedan ode drugi preuzmu njegovo mjesto samo sto vise nece biti takvih kao sto je Apple 
Btw. Grofe sam ima da instaliras ovo.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
već sam si to danas gledal na netu, no izgleda da taj projekt još nije kak spada...max360se je napisao/la:Slazem se Suko s tobom ali kad jedan ode drugi preuzmu njegovo mjesto samo sto vise nece biti takvih kao sto je Apple
Bit ce taman kad ti istekne garancija
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.