pa k vragu i višecalisto053 je napisao/la:Opet će on morat mijenjat nick...Vl@do je napisao/la:"Mravojedni"calisto053 je napisao/la:"Mesojedni"![]()
![]()
Linux i kuhanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Linux i kuhanje
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
Lutherus
Rižini krekeri sa hobotnicom. Japanski tradicionalan slatkiš specifičan za maleni gradić Kobe. Za one koji ne znaju prilika da nauče http://en.wikipedia.org/wiki/Kobe . Inaće krekeri su vrlo ukusni. Možda će se nekima okus činiti specifičan i čudan.
Btw, odkad jedem japansku hranu, jedem manje ali kvalitetnije ( nema toliko suvišnih masnoća i začina, pogotovo soli ) i krvna slika mi je bolja.
Btw, odkad jedem japansku hranu, jedem manje ali kvalitetnije ( nema toliko suvišnih masnoća i začina, pogotovo soli ) i krvna slika mi je bolja.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Mislim da bi ti doslo na isto da zivis u dalmaciji.
Daj nabaci neke fotke tih krekera.
Daj nabaci neke fotke tih krekera.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
-
Lutherus
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
-
Lutherus
Danas za gablec budem udon sa miso juhom i sipu a za ručak najvjerojatnije noodles sa dagnjama.
Sutra kotlovina u fabrici 
- calisto053
- Moderator
Plodovi svinjokolje: pečena kobasica, pašteta od čvaraka i kutjevački Traminac. Fak jea! 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
calisto053 je napisao/la:Plodovi svinjokolje: pečena kobasica, pašteta od čvaraka i kutjevački Traminac. Fak jea!
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Heisenberg
calisto053 je napisao/la:Plodovi svinjokolje: pečena kobasica, pašteta od čvaraka i kutjevački Traminac. Fak jea!
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”