Bok! svima ovakvo ja sam vidio na YouTube video di u openoffice može se instalirati Arial ali mi nije jasno zbog čega libreoffice nema na font taj Arial dali ima sličan neki font ili ču morati preči na openoffice .
A trebam taj font zbog škole!
Petar je napisao/la:Bok! svima ovako ja sam vidio na youtube video di u openoffice može se instalirat Arial ali mi nije jasno zbog čega libreoffice neam na font taj Arial dali ima sličan neki font ili ču morat preči na openoffice .
A trebam taj font zbog škole!
Jednstavno upali Synaptic, te potraži i instaliraj "fonts-liberation" i "ttf-mscorefonts-installer". Dobit ćeš i Times New Roman i Arial. Usput pokušaj instalirat i kakav pravopis.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]
ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Imam jednu kolekciju fotografija koje sam primio kao pps i sada bi htio izvući samo jednu.Ne ide,jer kada pokrenem prezentaciju pokrene se i slide show.Probao sam mjenjati postavke ( e to je glavni problem i tu očekujem odgovor),ispsovao Libre i ništa.Vikao na računalo.Muk.Prijeti računalu da ću mu instalirati Windowse.Opet muk.Jedino još nisam tukao glavom o zid.Žao mi zida.Pomozite.
Nemoj ga jadnog, nije on kriv...
Probaj ga u LibreOfficeu spremit u ppt ili konvertirat na zamzar.com.
Kad se pokrene prezentacija probaj kresat F5 da otvoriš edit mod
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Polovičan uspjeh.Promjenom ekstenzije mogu otvarati sliku po sliku u prezentaciji.Međutim,kada odaberem jednu fotografiju i odem na tu fotografiju koju želim izvući iz prezentacije,nastaju problemi.Pokušao sam odabrati slide koji želim i otišao na spremi kao... i ne da mi odabrati format slike (JPEG ili GIF).Mogu spremiti samo cijelu prezentaciju,a to mi nije cilj.Znam da je neka trivija u pitanju,ali ne mogu je dokučiti.