Možemo kupovati na Android Marketu
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Možemo kupovati na Android Marketu
Koji kreteni!!!!
Ne mogu vjerovati!
Tako dobar mobitel su zakljucali!
Trebao bi staviti drugi ROM ako se moze.
To ce ti odin najbolje znati.
Ne mogu vjerovati!
Tako dobar mobitel su zakljucali!
Trebao bi staviti drugi ROM ako se moze.
To ce ti odin najbolje znati.
-
Lutherus
Naravno da se može.Al se najprije mob mora rootati što znaći i gubljenje garancije
- coccolino
ma ok, ako cu tako dobit market i slicno zaboli me za garu
nego, pa ako radi kod nas, zasto kod mene ne radi
sve regularno i legalno? cek sta ako netko hoce koristit market treba rootat mob i gubit garanciju?
WTF
nego, pa ako radi kod nas, zasto kod mene ne radi
sve regularno i legalno? cek sta ako netko hoce koristit market treba rootat mob i gubit garanciju?
WTF
carpe diem
-
Lutherus
Market koristiš normalno bez obzira dal mob bil rootan ili lockan.Samo neki pružatelji mobilnih usluga znaju na uređajima koji su u njihovoj ponudi određene aplikacije i/ili mogučnosti zaključati i nitko osim njih to ne može otključati (na tom romu
, thank god for hacking and opensource:-) )a da bi to oni otključali traže poveću cifru.VIP i i t-scum računaju od 500 do 1500 kn osvisno o popularnosti uređaja (sumnjam i da je krava junior 2 nešto drugačija)pa su zato i uređaji znatno jeftiniji nego na slobodnom tržištu (što opet nije istina jer ga na računu za mobitel u 24 mj otplatiš 3 puta).Ukratko mobilni operateri su svinje najgore vrste.Lažu gore nego političari.Sve dok nisi neki d.d tad ti se guraju u dupe iz petnih žila.
A tebi očito uz sitnice koje još nisi primjetil lockali i market.
A tebi očito uz sitnice koje još nisi primjetil lockali i market.
- Suko
- Site Admin
Meni t-scumovci nisu lockali ni Market ni tethering.
Ovo mi je prvi put da cujem da je nekom zalockan Market. Sto imaju od toga?
Ovo mi je prvi put da cujem da je nekom zalockan Market. Sto imaju od toga?
-
Lutherus
Neki razvijaju svoje verzije marketa gdje su aplikacije koje oni žele da budu i još ih naplačuju makar su neke od njih free.
baš si mislio uzet Xperia X8 u Tele2. Zaključavaju li prepaid verziju i mogu li se free aplikacije instalirati?
-
Lutherus
neznam dal je slučaj sa svima ili samo sa luksuznim uređajima a i vrlo teško je dobiti insider informaciju koji umaju šta zaključano
- coccolino
moj je kupljen preko njuskala, novi iz VIPa sa garancijom
otkljucan na sve mreze ali zakljucan market? wtf?
otkljucan na sve mreze ali zakljucan market? wtf?
carpe diem
-
Lutherus
Aha,dakle nije blokada od strane operatera već nestručno unlockanje :p
dešava se, nije strašno,rootanje (ako već nije) i promjena roma obavezno sve skupa oko 10 do 15 minut posla uz kavu
EDIT **
sinulo mi nešto,ako imaš mogučnost instalacije aplikacija sa nepovjerljivih izvora,dakle sa sd kartice (ako nemaš uključi) i skini rom manager sa neta i smjesti ga na karticu i instaliraj.kad ga instaliraš pokreni aplikaciju i potraži opciju fix permissions problems i klikni na nju.Možda su se samo kod otključavanja dozvole poremetile a izgleda da nema busybox stavljen
Razlog za uređivanje :
eto umalo zaboravil što želje sa kolegom podjeliti.No hard feelings,love you all
dešava se, nije strašno,rootanje (ako već nije) i promjena roma obavezno sve skupa oko 10 do 15 minut posla uz kavu
EDIT **
sinulo mi nešto,ako imaš mogučnost instalacije aplikacija sa nepovjerljivih izvora,dakle sa sd kartice (ako nemaš uključi) i skini rom manager sa neta i smjesti ga na karticu i instaliraj.kad ga instaliraš pokreni aplikaciju i potraži opciju fix permissions problems i klikni na nju.Možda su se samo kod otključavanja dozvole poremetile a izgleda da nema busybox stavljen
Razlog za uređivanje :
eto umalo zaboravil što želje sa kolegom podjeliti.No hard feelings,love you all