Upoznajmo Linux serija članaka
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Upoznajmo Linux serija članaka
Bravo odine za temu! ...i naravno ko ne savlada vi, nema šta radit u terminalu vim ili nedajbože nešto kao gedit ne dolaze u obzir 
LoL ! Cemu takva izjava !?!?!gušter je napisao/la: ...i naravno ko ne savlada vi, nema šta radit u terminalu vim ili nedajbože nešto kao gedit ne dolaze u obzir
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
-
Lutherus
do većera imam članak koj će te razuvjeriti.ili bar pokazati kul simbiozu terminala i geditagušter je napisao/la:Bravo odine za temu! ...i naravno ko ne savlada vi, nema šta radit u terminalu vim ili nedajbože nešto kao gedit ne dolaze u obzir
.. ma zezan se i ja koristim gedit u grafičkom okružju, dok servere zbog nedostatka istog moran konfigurirat preko vi 
- retsam
- Spol: M
Re: Upoznajmo Linux zajedno - Music Player Daemon
Odličan tekst, možda si mogao nadodati poznatije cli(mpc, ncmpcpp) i GUI(sonata,ario) front end. Nije ni moc za baciti.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
-
Lutherus
Cliente puštam ljudima da sami otkrivaju i isprobavaju.Mada MPD korisnici se djele na dvije skupine.One koji misle da je ncmpcpp najbolji i one koje su u krivu 
Re:Upoznajmo Linux zajedno - Music Player Daemon
prilično zanimljiva stvar 
-
Lutherus
Re: [Draft] Upoznajmo Linux zajedno - Music Player Daemon
i prilično moćna.u zadnjih 3 - 4 mjeseca koristim blagodati MPD-a preko proširene gradske mreže,točnije više nemam glazbe na sd kartici,svu streamam drito na mobitel preko mpd-a dok je ona pohranjena doma na desktopu a isto radim i sa laptopom.još da mi nabaviti neki tablet pa da mogu imati mpd remote,...
-
Lutherus
jedino bed kad naletim na mjesto koje nije pod mrežom pa baci na vip a to bude skupo,no na sreću na putu do faxa i geek gajbe 1 i 2 koristim svoju mrežu,onu neopreznih susjeda,gradsku i od faxa