Izašao FireFox 3.6

Novosti iz Linux svijeta. Komentiranje vijesti s portala.

Moderator/ica: Moderatori/ce

gobonja
Spol: M
Kontakt:

Re: Izašao FireFox 3.6

Post Postao/la gobonja »

Je li se meni čini ili smo ostali zakinuti za sakrivanje menu bara? :misli
Nosonja - distribucija za početnike, bazirana na Arch Linuxu.
mbranko

Post Postao/la mbranko »

mene zanima dal je tko isprobao 3.7 naime u synapticu imam i njega na ponudi tj. kao 3.7 beta release ili je mozda alpha nisam siguran a vec sam ugasio ubuntu pc :misli .
Tr3x

Post Postao/la Tr3x »

Sta ce ti to..

Taj 3.7 beta i 3.6 "beta" nisu ni nalik 3.6 full, barem ne po benchmarkovima.. sad je konacno i firefox 3.6 "pobjegao" internet exploreru, nije vise priljubljen uz njega ko njegov mali brat..tj veliki brat :)

a naravno chrome, safari|webkit i opera na prvim pozicijama..ostali daleko iza (:
mbranko

Post Postao/la mbranko »

jedino 3.6 ima vjerojatno bug vezan bas uz phpBB forume, meni se vise puta zna dogoditi da mi ne posalje post negde dobijem nekakvu blesavu poruku poput "nacin postanja nije specificiran" i jos jednu ali nisam zapamtio i vecinom moram ponovno pisati post (kao npr. za madnrivu) a samo ponekad mi upali povratak na prethodnu stranicu to mi se dogadja na sva tri ff 3.6 tj. na winsima, ubuntu i mandriva OS.

BTW i sad mi se isto to dogodilo ali mi je ovaj samo otvorio novu stranicu za odgovor (pisanje posta) ali bez icega ali vec sam se automatiziral pa svaki post prije kopiram tak da ne moram iznova pisati
Odgovori