Suko je napisao/la:Kaže danas meni u terminalu:Kod: Označi sve
# equo conf update >> @@ Scanning filesystem... >> All fine baby. Nothing to do!
Sabayon 10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Sabayon 10
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
A što si ti njemu odgovorio?Suko je napisao/la:Kaže danas meni u terminalu:Kod: Označi sve
# equo conf update >> @@ Scanning filesystem... >> All fine baby. Nothing to do!
Nema veće religije od istine!
Kod: Označi sve
domi@crunchbang:~$ All fine baby. Nothing to do!
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Suko
- Site Admin
Re: Re: Sabayon 10
Reko sam: Ajde bas super! Ni meni se bas danas ne da.dupin je napisao/la:
A što si ti njemu odgovorio?
Re: Re: Sabayon 10
Suko je napisao/la: Reko sam: Ajde bas super! Ni meni se bas danas ne da.

Evo konačno uspio instalirati Sabayon 10 Xfce na USB i sve radi vrlo dobro, samo internet i downloadanje programčiča u Rigu je vrlo spooooooooroooo (kad radi, internet je vrlo brz, ali onda padne veza za nekoliko minuta, pa dođe sebi, pa padne itd. ). Na net dostupam preko javnog računala sa Broadcom Netlink Gigabit Ethernetom ... Izgleda da se Sabayon i comp ne slažu kako bi morali, a momci sa foruma opet ne znaju, kako da to popravim.
Probat ču Solus, možda ču imati više sreče ...
Probat ču Solus, možda ču imati više sreče ...
- Cooleech
- Moderator
Offtopic: mario1, molim te, koristi slovo c, ne č ili ć. Ovo boli gledat... 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
@ mario1
Zna biti sporo,ali možeš probati ovo.
Ima Cooleech pravo.Instaliraj provjeru pravopisa tj. hrvatski rječnik.
Zna biti sporo,ali možeš probati ovo.
Ima Cooleech pravo.Instaliraj provjeru pravopisa tj. hrvatski rječnik.
- drone
- Moderator
Imao sam kolegu na poslu koji je uredno, ali baš u svakom slučaju umjesto č pisao ć i obratno. Govorili smo mu neka samo piše suprotno od onog što misli da valja, ali nije pomogloCooleech je napisao/la:Offtopic: mario1, molim te, koristi slovo c, ne č ili ć. Ovo boli gledat...
A sad dosta oftopika
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Pratim Sabayon još od verzije 3.5, ili tako nešto i to je bila ljubav na prvi pogled, ali uvijek nešto nije štimalo. Uvijek kad bih ga isprobao bi radio responzivnije od bilo koje distribucije i ljepše bi izgledao!
Samo mi se nikad nije dalo pozabaviti rješavanjem mušica koje bi nastale. Sad mi je u dual bootu s Mintom 12.04 Cinnamon, koji radi bez greške i odlučio sam ga uštimati i neko vrijeme koristiti kao glavni OS.
Instaliran je i updatean (KDE verzija).
Problem 1
Ne znam zašto, ali svaka KDE distribucija koju sam probao do sada ima identičan problem - ne želi se automatski spajati na wireless. Prvi put se spoji, nakon restarta više ne želi. Cijelo vrijeme stoji poruka "Waiting for authorization" i nakon nekog vremena javi da nije uspio.
Problem 2
Ne pokazuje Skype kad u search upišem "skype", već ga moram ručno kroz izbornik tražiti.
EDIT:
Sad odjednom prikazuje!
Pitanje
Može li se namjetiti da se klikom na "Win" tipku otvara start izbornik?
Instaliran je i updatean (KDE verzija).
Problem 1
Ne znam zašto, ali svaka KDE distribucija koju sam probao do sada ima identičan problem - ne želi se automatski spajati na wireless. Prvi put se spoji, nakon restarta više ne želi. Cijelo vrijeme stoji poruka "Waiting for authorization" i nakon nekog vremena javi da nije uspio.
Problem 2
Ne pokazuje Skype kad u search upišem "skype", već ga moram ručno kroz izbornik tražiti.
EDIT:
Sad odjednom prikazuje!
Pitanje
Može li se namjetiti da se klikom na "Win" tipku otvara start izbornik?