Jeftinjaka/budget Android mobiteli

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

bertone
Site Admin
Spol: M

Re: Jeftinjaka/budget Android mobiteli

Post Postao/la bertone »

73US je napisao/la:Ne znam dali je bio ovaj mobitel sad kada je na akciji spada u jeftine nisam nikad čuo za ovu marku mobitela ali mi se sviđa mogućnosti u opisu. Pošto mi mobitel često pada ovaj je idealan.
http://www.geekbuying.com/item/OUKITEL- ... 51962.html
A da razmisliš o nečem iz njihove ponude? :-D
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
nluksa

Post Postao/la nluksa »

Da li ima tko kakvu preporuku za mob do 1000 kn, možda koju kn gore dole?
Za sada su mi za oko zapeli NOA E1 i acer z630 (puno ga reklamiraju ali već prije toga sam ga gledao).
Kako ide kupovina sa recimo geekbuy oko shipinga, carine, garancije?
Hvala unaprijed
73US
Kontakt:

Post Postao/la 73US »

Mislim da se ništa ne placa a za garanciju to i mene zanima na dx.com imaju akcije i veliku ponudu
vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

nluksa je napisao/la:Da li ima tko kakvu preporuku za mob do 1000 kn, možda koju kn gore dole?
Za sada su mi za oko zapeli NOA E1 i acer z630 (puno ga reklamiraju ali već prije toga sam ga gledao).
Hvala unaprijed
Moja 2 brata i jedna sestra kupili su neki iNew za 899 kn. Mobitel je ludilo brz, giga RAM-a, 8 Mpix + 2(valjda)Mpix, 1,3(valjda) GHz x2.. ma za te novce je ludilo mob.
Ja sam se "zaje.ao" i kupio SGS5 za 3x više love. Stari SGS2 više nije mogao navigirati, a razgovor ide isključivo preko razglasa.. :place
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
audiosl4ve

Post Postao/la audiosl4ve »

73US je napisao/la:Ne znam dali je bio ovaj mobitel sad kada je na akciji spada u jeftine nisam nikad čuo za ovu marku mobitela ali mi se sviđa mogućnosti u opisu. Pošto mi mobitel često pada ovaj je idealan.
http://www.geekbuying.com/item/OUKITEL- ... 51962.html
Posto sam vec dugo u vodama kineza budem napisao malo nesto za ekipicu :)
Oukitel je dosta novija firma koja se sve vise i vise probija na trzistu. Mobitelu su u vecini slucajeva ok te za te pare dobijes i vise nego sto bi trebao. E sad o softwareskoj podrsci nema se tu puno sta za govoriti, ne znam kakva je situacija ali kolko sam cuo nisu bas jako redoviti updatetovi. Njihovi mobteli se cine ok te za razliku od marki poput Doodge, iNew, Elephone i ostalih kineskih, oprostite mi na izrazu, sranja. Za tu lovu sasvim solidan mob.
nluksa je napisao/la:Da li ima tko kakvu preporuku za mob do 1000 kn, možda koju kn gore dole?
Hvala unaprijed
Moja preporuka ti je Meizu M2 ili Xiaomi Redmi 2. Oba mobitela su odlicna te spadaju u kategoriju do 1000 kn. Odlicne preformanse te softwareska podrska cine ih fantasticnim uredajima. I Meizu i Xiaomi su premium firme sa dugogodisnjim iskustvom i velikim brojem prodanih mobitela te su bas te dvije firme najbolji proizvodaci "kineskih" mobitela.
Ako narucujes sa Giztopa (giztop.com) doci ce ti doma za 2 tjedna cca, bez ikakvih davanja i pdv-ova i gluposti. Salju iz kine u francusku di oni poplacaju sve takse te ti od tamo salju do tebe na kucna vrata. Bratu je prije tjedan dana dosao Xiaomi Mi4, nije bilo nikakvih problema. Platio, poslali, za 2 tjedna dosao (prije je cak i nazvao da vidimo da li ima tko doma podici paket). Po meni je ovo best buy uredaj za do 1000 kn definitivno: http://www.giztop.com/meizu/meizu-m2.html
ali ako se protegnes jos malo mozes dobiti Meizu M2 Note koji je najbolji mid range smartphone ako se mene pita, a u tom cijeovnom rangu je i Xiaomi Redmi Note 2 (sada vec i Note 3) koji se isto za nekih 1200 kn mogu naruciti, a dobijes zvijer od moba, sa speckama koje su flagship mobiteli imali do prosle godine...

Ako vas ista zanima pitajte slobodno, vec lurkam u tim vodama neko vrijeme pa sam dosta upucen :)
JH-IM

Post Postao/la JH-IM »

audiosl4ve je napisao/la:
Moja preporuka ti je Meizu M2 ili Xiaomi Redmi 2. Oba mobitela su odlicna te spadaju u kategoriju do 1000 kn. Odlicne preformanse te softwareska podrska cine ih fantasticnim uredajima. I Meizu i Xiaomi su premium firme sa dugogodisnjim iskustvom i velikim brojem prodanih mobitela te su bas te dvije firme najbolji proizvodaci "kineskih" mobitela.
Ako narucujes sa Giztopa (giztop.com) doci ce ti doma za 2 tjedna cca, bez ikakvih davanja i pdv-ova i gluposti. Salju iz kine u francusku di oni poplacaju sve takse te ti od tamo salju do tebe na kucna vrata. Bratu je prije tjedan dana dosao Xiaomi Mi4, nije bilo nikakvih problema. Platio, poslali, za 2 tjedna dosao (prije je cak i nazvao da vidimo da li ima tko doma podici paket). Po meni je ovo best buy uredaj za do 1000 kn definitivno: http://www.giztop.com/meizu/meizu-m2.html
ali ako se protegnes jos malo mozes dobiti Meizu M2 Note koji je najbolji mid range smartphone ako se mene pita, a u tom cijeovnom rangu je i Xiaomi Redmi Note 2 (sada vec i Note 3) koji se isto za nekih 1200 kn mogu naruciti, a dobijes zvijer od moba, sa speckama koje su flagship mobiteli imali do prosle godine...

Ako vas ista zanima pitajte slobodno, vec lurkam u tim vodama neko vrijeme pa sam dosta upucen :)
Sa ovim se potpuno slažem, Meizu i Xiaomi su najbolje što Kinezi imaju, a Meizu M2 Note je i za cijenu koju traže u našim dućanima apsolutni best buy mobitel.
nluksa

Post Postao/la nluksa »

Kakva je situacija sa gaarancijom kad se naručuje preko gizmoda da li je internacionalna ili snađi se druže?
audiosl4ve

1 god garancije dobis, ako ti se pokvari saljes im to nazad u kinu. Ako zelis garanciju onda kupis u nekom od hrvatskih web shopova gdje dobis 2 godine garancije te njima saljes uredaje a ne u kinu. Zato su cijene tu i vece zbog toga.
73US
Kontakt:

Post Postao/la 73US »

Godina dana je dosta Kinezi se ne kvare.
Meni je ovo top mobitel
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_4i-7211.php
vladoivankovic.from.hr
blog.vladoivankovic.from.hr
audiosl4ve

sve su to dobri mobiteli, kao sto sam vec rekao, Xiaomi i Meizu su premium modeli i njihovi uredaji su fantasticni!
Odgovori