TOP TEMA: Debian fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Branimir
- Spol: M
- Kontakt:
Re: TOP TEMA: Debian fan club
Oprostite mi, zgrješio sam, bio sam na Mintu, ali evo, vratio sam se nazad u stado, nema do Debiana - ipak je Yugo rađen po Fiatovom predlošku
Zbogom Ubuntoidi.
- blast beat
Pa kad već voliš Debian, a hteo si da probaš Mint, trebao si staviti LMDE i uživati 
- holden
Eto i mene nazad
Gnomiša keva
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
- bikerbj
ima li tko ideju zašto nemam zvuka na debianu 8 xfce.....ja pojačam ili stišam ali na ikonici je stalno križić....
Pogledaj u pulseaudio ili alsamixer ( ovisno o tome što koristiš), pa vidi je li tamo zvuk mute.
Nema veće religije od istine!
- bikerbj
nije na mute...neznam šta da pogledam jer to još nisam imao do sad sa nijednom distrom...
Koji hardver koristiš gdje imaš problem (u profilu imaš naveden desktop i laptop)?
- bikerbj
laptp hp pavilion....amd proc i grafika...na desktopima mi sve radi od prve....
Ako si u zadnje vrijeme spajao slušalice, probaj ih ponovno priključiti (prije paljenja laptopa) pa vidi da li imaš izlaz zvuka na njih i da li možeš ugasiti mute... meni se u nekoliko navrata znalo dogoditi na HP ProBooku da ukoliko sam gumbom na kablu slušalica mutao zvuk i potom ugasio laptop i isključio slušalice, nakon ponovnog paljenja laptopa (bez priključenih slušalica) zvuk ostajao na mute.
uh, zna se malo strgati. Instaliraj alsamixer i pokreni u terminalu, te provjeri da liti je sve uključeno. Kada si na izvornicima za zvuk (tipa slušalice) klikni "m", to ti je mute/unmute. Nekada se zna strgeti nešto/svašta i piše da nije mute i sve je na maximumu ali je mute pa togglanje to korigira. Kontrole su ti F2/F3/F4 .
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!