TOP TEMA: Debian fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Debian fan club
na službenoj stranici je još Squeeze stable...
- glaskoncILLa
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
iščekuje se... 
Da se malo pohvalim.. jučer sam prijatelju i njegovoj curi instalirao Debian. Njemu sam stavio dual-boot s Win7, koji je imao instaliran, a njoj samo Debian (prije toga smo oba računala otvorili i zamijenio sam paste na hlađenju). Great success! )))
lako za to šta si im instalira...jesu li oni zadovoljni? 
Tko ne bi bio? ))
Frendu samo neka je net, tako da se uhvatio browsera i nije puštao, a usput je malo istraživao i file manager i kako to funkcionira, radi li mu eksterni disk, Skype.. i sve ok ) Djevojka mu isto nije bila previše zahtjevna, rekla je da glavno da može nešto za posao napisati u officeu, isprintati to i neka je net i Skype. Sve sam to osposobio, pokazao gdje se mijenjaju ikone i izgled prozora i desktopa (nju je to obradovalo) - i sve super )
Frendu samo neka je net, tako da se uhvatio browsera i nije puštao, a usput je malo istraživao i file manager i kako to funkcionira, radi li mu eksterni disk, Skype.. i sve ok ) Djevojka mu isto nije bila previše zahtjevna, rekla je da glavno da može nešto za posao napisati u officeu, isprintati to i neka je net i Skype. Sve sam to osposobio, pokazao gdje se mijenjaju ikone i izgled prozora i desktopa (nju je to obradovalo) - i sve super )
super 
Još sada samo da prijatelj skuži kako mu zbilja ne treba Windows, pa da ga makne i ostavi si samo Debian, i onda je na konju. )
- holden
- Spol: M
Jesi im instalirao gnome shell, ili nešto drugo?
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš