čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Bertone, zašto si dodao opasku u potpis? 
Those who stand for nothing fall for anything.
Jednostavno zato što onima na koje se to odnosi, verbalno, "face to face" sam rekao isto .. ovdje, gdje većinu poznajem samo virtualno nije u redu da se netko nađe nepotrebno uvrijeđen nečim što se ne odnosi na njegamist je napisao/la:Bertone, zašto si dodao opasku u potpis?
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
A daj, ne kvari si potpis, Bertone. Svi znamo zašto je tu, sad mirne duše možeš uklonit opasku. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Ok, ako se pučanstvo slaže .. ispravljenoCooleech je napisao/la:A daj, ne kvari si potpis, Bertone. Svi znamo zašto je tu, sad mirne duše možeš uklonit opasku.
moš i taj quote maknit 
- drone
- Moderator
a je smotan...
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Eh, to ti je tako kada moraš stavljati opaske da bi ljudi ukapirali o čemu govoriš. Hm:P
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Uočavam da imam ozbiljne rupe u znanju. Bertone će sada umrijeti od smijeha... dakle, ja sam oduvijek mislio da plinskih pištolji pucaju metke koji tek na udaru postanu balon plina, a kada ono iz cijevi leti van suzavac. Nije mi jasno u kojem je scenariju to dobra ideja? Kako to nekome koji se brani ne završi u faci? Idealno bi bilo kada bi pucao one strelice za uspavljivanje životinja (za bolje strijelce) ili kuglice koje na udaru postaju plin (manje optimalno jer ako napadač blokira jedini izlaz..). Ovako postojeće stanje je recept za katastrofu....
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!