Isprike što upadam u temu!Spider je napisao/la:CentOS na VPS bez GUI-a (igram se s VPS-om jer mi nije gušt imati lokalno pa uzeo za par dolara VPS
Spider, što ti je najbolje za taj centos? Screen, tmux ili nešto treće?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Isprike što upadam u temu!Spider je napisao/la:CentOS na VPS bez GUI-a (igram se s VPS-om jer mi nije gušt imati lokalno pa uzeo za par dolara VPS
Spojim se Puttyem na server ako trebam nešto poinstalirat ili napraviti update i to je to... Inače gore imam jednu onu free domenu tk te stavljen centos web panel. Na njemu samo isprobavam php mysql skriptejurastublic je napisao/la: Isprike što upadam u temu!
Spider, što ti je najbolje za taj centos? Screen, tmux ili nešto treće?

Zajednica je naglo porasla i ne pokazuje znakove usporavanja. Cijeli tim je na kormilu broda te su se odlično snašli u situaciji. Čak bih se usudio reći kako su sada stvari dosta bolje, a nadam se da će uskoro riješiti i suradnju s "Software Freedom Conservancy" koji će im pomoći u transparentnosti prilikom financiranja od strane korisnika (Patreon, donacije, itd.).fibra je napisao/la:nakon nedavnog velikog problema kad je osnivač Solusa iznenada napustio projekat, ne samo što je grupa developera pokazala sposobnost nastaviti istem putem, već je suprotno svim očekivanjima čitava zajednica naglo porasla.
U ovom trenutku, na osobnom laptopu, imam instaliran Arch i Solus a moram priznati kako mi daleko manje problema zadaje upravo Solus. Njihov izbor predinstaliranih aplikacija mi odgovara a distribucija jednostavno radi kao podmazana. Naravno da ima i svojih "mušica" ali trenutačno nemam dovoljno vremena zafrkavati se kao kod Archa za neke "osnovne" stvari. Iako je moja izvorna ljubav Arch, moram priznati kako svima savjetujem da pokušaju Solus...pogotovo jer bi uskoro trebali ispeglati neke od dječjih mana poput package managera, instalera, nepotrebne količine dependencija (upravo ono što si i spomenuo)... bili živi pa vidjeliabnettaa je napisao/la:malo da se zabavljam, ali inace distribucija je.... nadao sam se necem boljem