devil je napisao/la:centar137 prica gluposti:P
kakav emacs, bolje uzmite vimperator ko svi pravi linux useri:P
Krivo!
Vi je Unix alat radjen za Unix sisteme na prvom mjestu. Tek je kasnije portan na Linux. A Emacs je Linux alat za Linux sisteme na prvom mjestu. Tek kasnije je dobio Unix port.
Bez sve shale, ja ovaj Vimperator shvatam kao chist mazohizam. Zashto bih sebi nepotrebno iskomplikovao i naruzio Firefox korishcenje? Da bih se osecao kao neki hardcore linuxsash?!
Resistance is futile, you will be asimilated! Il' si Lindža, il' si mindža!apt-get moo Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
fritz62s je napisao/la:Bez sve shale, ja ovaj Vimperator shvatam kao chist mazohizam. Zashto bih sebi nepotrebno iskomplikovao i naruzio Firefox korishcenje? Da bih se osecao kao neki hardcore linuxsash?!
ma ja sam se samo salio za ovo "pravi" . vimperator koristim jer koristim i vim a ne koristim mis skoro uopce pa mi stvarno ubrzvava i olaksava rad na racunalu. ima i tih nekih:)
a i ovo offtopic , pa ajde cemu kolac u guzici? pa svi smo mladi i smijemo se saliti. nije da se ne tice linuxa:)
Tux Slave je napisao/la:Vi je Unix alat radjen za Unix sisteme na prvom mjestu. Tek je kasnije portan na Linux. A Emacs je Linux alat za Linux sisteme na prvom mjestu. Tek kasnije je dobio Unix port.
Kad stavite strelicu misa na neki link treba proci odredjeno vrijeme da prikaze status bar.
Da bi ubrzali to vrijeme u about:config nadjete extensions.autohidestatusbar.onlyif te mu promijenite vrijednost u 1.
Sada ne morate vise cekat nego vam odmah pokaze status bar i adresu linka.
Suko je napisao/la:Možda ovo već ljudi znaju, ali ako netko ne zna...
U Firefoxu da bi obilježili adresu u adresnom polju, morate najprije kliknuti na nju, pa izabrati Sellect all, pa onda ponovno kliknuti i izabrati Copy.
( Tako je bar na Ubuntuu. Ne znam da li je na drugim distrama )
Na nekim drugim hm... platformama samo kliknete na adresu lijevom tipkom miša i ona se sama obilježi.
Što je puno lakše.
Ako to hoćete na Ubuntuu onda u adresno polje upišete:
about:config
Pronađete:browser.urlbar.clickSelectsAll i postavite ju na true.
Sad je dovoljno samo kliknuti na adresu i ona je obilježena.
Možda opće poznata stvar, a možda će nekome uštediti nešto živaca ....