Trebam programera

C, C++, Java, PHP, Ruby...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
tartaglia
Spol: M

Re: Trebam programera

Post Postao/la tartaglia »

python + opengl ftw
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

a jeste ga zaglibili....
haskell i gotovo :zvizdi
STmateo

Post Postao/la STmateo »

ma mene uopće ne zanima kako vi to mislite napravit ni s čim, samo me zanima možete li vi to napravit???

Bi li se moglo organizirat vas nekoliko, npr. ovaj sa PMFxy mi se čini sposoban za početak... Grupica ljudi koja bi napravila taj software. Nije jednostavno kako na slikama izgleda, ima još toga, ali je teško to sve za poslikat i objasnit.
Ja bi doma ponia ovaj program kojeg sad koristim pa bi ga se moglo koristit za usporedbu.

Ovaj program koji ja koristim je napravila neka klošarska firma iz Canade. Tim glupanima pišem mailove već misec dana, objašnjavam im da im je program smeće, a njih nije briga jer alternativa ne postoji, a oni s mojom firmom imaju ugovor na 10 godina, za sve brodove koje ovi naprave...
Jebe se njima šta ja izluđujem ovde :)
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Hahahaha! Sad hvučiš ko moj profesor
Nije me briga kolega u čemu pišete već da to radi kaj treba raditi
.
ako pohvatam vremena mogu se poigrati i nešto iskemijati,ali ne mogu ništa obećati.
STmateo

Post Postao/la STmateo »

OK, samo sam to tia čut. Znači može se napravit, ima ljudi koji to znaju i imaju volje.
Svi koji misle da znaju neka se jave na PM pa ćemo se dogovorit. Ja bi treba bit doma za 20ak dana pa bi mogli onda komunicirat i na normalniji način :)
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

STmateo je napisao/la: Svi koji misle da znaju neka se jave na PM pa ćemo se dogovorit. Ja bi treba bit doma za 20ak dana pa bi mogli onda komunicirat i na normalniji način :)
Preporučam ti da komuniciraš javnim kanalom (a ne preko PM-a) jer ćeš ovako u startu zahvatiti manji broj ljudi. Osim ako se već nisi konkretno s nekim dogovorio da će taj posao odraditi... :roll:
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

ne kužim se al ak se radi u qt-u može zahvatiti veći broj platformi jel tak? (op.a. možda i mobline pa se da iskemijati nešto ili?)
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
andrei
Kontakt:

Post Postao/la andrei »

Kad bude gotov hoćete ga pustiti kao open? :)
Odgovori