[ZBIRNA TEMA] GMail - pitanja, problemi...

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: Drag 'n' drop na Gmailu za Firefox i Chrome

Post Postao/la zole052 »

Markec je napisao/la: Da :) jucer sam isprobao :D radi brzo samo treba na chromeu smanjiti prozor da bi pohvatao fileove sa drugih mjesta.
Samo u compizu pod 'window managment' aktiviras 'grid'. Ja sam si stavio kontrole na super+w,s,a,d,x i u tren oka maknes chrome-u prozor di ti pase i napravis drag 'n' drop.

Ali bilo bi zgodno da dodaju u compiz nesto ko u kde-u di dovuces prozor na rub ekrana za istu stvar.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Markec

Re: Ko sve ima gmail i kad ste ga počeli koristi?

Post Postao/la Markec »

Dali tko zna kako bi mogao recimo jednom poslanu poruku poslati opet naravno uz sve privitke koje sam poslao. Recimo ja bi volio poslane poruke staviti u skice da mogu samo prepraviti adresu i poruku i obrisati privitke ili neke ostaviti. dal je to moguce ?
dalibor.klobucaric
Kontakt:

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

Moguce je samo odes na konverzaciju koju zelis odes na fw i edit subjekta i spremis sa save i onda imas samo jednu konverzaciju u draftovima
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

gmail?niti se nesječam.mislim da je bilo 2004 kad upisal prvu godinu kemije
alexmahone4

Post Postao/la alexmahone4 »

ja gmail iskljucivo koristim kada mi dosadi hotmail......
kvaju

[ZBIRNA TEMA] GMail - pitanja, problemi...

Post Postao/la kvaju »

Predložite mi neki gmail notifier za desktop, ili taskbar, ako može da nije integriran u browser, da ima mogućnost provjeravanja bar 3 acc.
Stalno sam prije koristio gmail menager za firefox, no na Gnu/Linux-u mi puno brže radi Chromium, a za njega ne postoji (bar koliko sam ja vidio) addon za multiple acc.

Hvala
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to

LastFM grupa LINUXZASVE join us
kova-ng

Re: Gmail notifier

Post Postao/la kova-ng »

ja koristim gnubiff, stoji kao tray ikona pingvina koji spava, i onda kad dođe mail, krene skakat :)
radi sa bilo kojim mailom, samo moraš podesit
edit: i da, radi sa više accounta istovremeno, kolko vidim , ovo je baš ono što trebaš
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
stefan
Moderator

Re: Gmail notifier

Post Postao/la stefan »

Ako koristiš KDE: gmail-plasmoid
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
dalibor.klobucaric
Kontakt:

google mi poslao mail - komantare molim

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

Google rarely contacts Gmail users via email, but we are making an exception to let you know that we've reached a settlement in a lawsuit regarding Google Buzz (http://buzz.google.com), a service we launched within Gmail in February of this year.

Shortly after its launch, we heard from a number of people who were concerned about privacy. In addition, we were sued by a group of Buzz users and recently reached a settlement in this case.

The settlement acknowledges that we quickly changed the service to address users' concerns. In addition, Google has committed $8.5 million to an independent fund, most of which will support organizations promoting privacy education and policy on the web. We will also do more to educate people about privacy controls specific to Buzz. The more people know about privacy online, the better their online experience will be.

Just to be clear, this is not a settlement in which people who use Gmail can file to receive compensation. Everyone in the U.S. who uses Gmail is included in the settlement, unless you personally decide to opt out before December 6, 2010. The Court will consider final approval of the agreement on January 31, 2011. This email is a summary of the settlement, and more detailed information and instructions approved by the court, including instructions about how to opt out, object, or comment, are available at http://www.BuzzClassAction.com.

--------------------------------------------------------------------
This mandatory announcement was sent to all Gmail users in the United States as part of a legal settlement and was authorized by the United States District Court for the Northern District of California.

Google Inc. | 1600 Amphitheatre Parkway | Mountain View, CA 94043
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
jjj

Re: google mi poslao mail - komantare molim

Post Postao/la jjj »

Svim Gmail korisnicima su poslali taj e-mail. Bojim se da ništa od para ako nisi esadeovac.
Odgovori