Flash fullscreen pitanje.
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Flash fullscreen pitanje.
Flash je čudna biljka...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Da je do nekih postavka koje su se poremetile onda mu ne bi radio problema od same svjeze instalacije, zato sam ga i pito jel mu to oduvijek radi... sto kaze iv@an cudan je taj flashglaskoncILLa je napisao/la:meni uobicajeno radi.
vjerovatno je vezano za postavke, mozda da obrises .mozilla u homeu?
poslije toga bi naravno ostao bez svih pluginova, bookmarka i slicnog, tako da je to dobro backupirati.
Jel imas najnoviju verziju flasha? mozda da probas neku noviju ili stariju verziju?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- glaskoncILLa
slazem se, moguce je da je do verzije flasha, ali moguce je da je i nesto instalirao, instalirao i onda instalirao flash..
tako da moze instalirati zadnju verzijaju flasha sa adobe stranice ( to je installabilo na debianu ).
tako da moze instalirati zadnju verzijaju flasha sa adobe stranice ( to je installabilo na debianu ).
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- Branimir
- Kontakt:
Skinuo sam zadnji flash s adobe stranice, nije se ništa promijenilo, izbrisao sa i .mozilla iz /home ni to nije pomoglo.
Kaj ja znam, probat ću još purge-at sve flešoidno pa instalirat opet onaj .deb sa adobe sajta.
btw ne koristim nikakav compositing.
Kaj ja znam, probat ću još purge-at sve flešoidno pa instalirat opet onaj .deb sa adobe sajta.
btw ne koristim nikakav compositing.
- Branimir
- Kontakt:
Jok, ništa pomoglo nije, na Operi se isto ponaša, tak da mi se čini da je do flasha onda...