Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
Prezi - prezentacije koje ruše granice
http://prezi.com/index/
Fenomenalna ideja koja pomiče granice shvaćnja prezentacije.
Nakon ovog skužiš da su powerpoint i slični zasnovani na ideji staroj 50 godina!
Mene je oduševilo. Usudio bih se reći: revolucionarno
Fenomenalna ideja koja pomiče granice shvaćnja prezentacije.
Nakon ovog skužiš da su powerpoint i slični zasnovani na ideji staroj 50 godina!
Mene je oduševilo. Usudio bih se reći: revolucionarno
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Re: Prezi - prezentacije koje ruše granice
http://ahead.com/#view/lilaspaces/main/ ... scene=HOME*
Probaj i ovo, vrlo slična stvar.
Šteta je što nisu jeftiniji, ili da im barem ova besplatna verzija pruža i privatnost. Tada bi to bilo praktičnije za upotrebu.
Probaj i ovo, vrlo slična stvar.
Šteta je što nisu jeftiniji, ili da im barem ova besplatna verzija pruža i privatnost. Tada bi to bilo praktičnije za upotrebu.
..ne sviđa mi se jer su komercijalni i zatvorenog koda, nešljivim dok se ne pojavi standalone fos verzija...
Nema meni do kombinacije beamer/tikz, jednostavno rula.
\m/
- kvaju
- Spol: M
TED : Ideas worth spreading
Gleda li tko od vas TED talks?
Neznam kakav bi opis TED-a stavio, pa je najbolje da pogledate sami, uglavnom jako poučno, inspirativno, zdravo.

Neki od meni dragih videa
How to live before you die
How I harnessed the wind
schools kill creativity
Za one kojima slabije ide engleski, imaju i oni sa prevodom, koje ljudi dobrovoljno prevode
TED na hrvatskom
Neznam kakav bi opis TED-a stavio, pa je najbolje da pogledate sami, uglavnom jako poučno, inspirativno, zdravo.

Neki od meni dragih videa
How to live before you die
How I harnessed the wind
schools kill creativity
Za one kojima slabije ide engleski, imaju i oni sa prevodom, koje ljudi dobrovoljno prevode
TED na hrvatskom
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
ja sam napravio jednom prezentaciju u Prezi-u i predobro je bilo. Profesor i publika su bili odusevljeni jer nisu vise bile "obicne" monotone prezentacije u PP-u ili u LaTeX-u.
Definitivno dobra stvar
Definitivno dobra stvar
Re: TED : Ideas worth spreading
Inače se sprema TEDx na PMF fizika za par mjeseci. Nedavno je bilo na FER-u.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Re: TED : Ideas worth spreading
Na ovaj link sam naisao davno u jednom racunarskom casopisu.
Fenomenalan sajt.Neke video zapise sam pogledao nekoliko puta.
Fenomenalan sajt.Neke video zapise sam pogledao nekoliko puta.
Prosao sam kroz par primjera i meni je to ista stvar, samo su prijelazi zivlji.
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!