Audio playeri i gapless playback.

Audio, video, codeci...

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: Audio playeri i gapless playback.

Post Postao/la zole052 »

Mozda je opet canonical nesto prcko po kernelu kako kaze glaskoncILLa rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
jjj

Post Postao/la jjj »

zole052 je napisao/la:Mozda je opet canonical nesto prcko po kernelu kako kaze glaskoncILLa rofl
Kernel, PulseAudio, kako je kompajliran (MOC), and so on.

Edit:
Uostalom, ni autori svih ostalih audio playera ne izmišljaju kad kažu da njihov softver podržava gapless.
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

zole052 je napisao/la:Mozda je opet canonical nesto prcko po kernelu kako kaze glaskoncILLa rofl
pa no, to nije smijesno, to je zalosno.. :)
sta da ti kazem, upravo pisem sa kernela 2.6.32 (sto je ako se ne varam ista verzija kernela kao u ovom zadnje jazavcu, pandi ili sto je vec.. :) ) i laptopa punog intela. guess what, imam sliku, kursorske tipke mi rade, a i cuje se ponesto.. :)
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Stavih ovog Lucida na dva Laptopa puna intela bez ikakvih problema....sve radi od prve... tak da ne znam kaj da velim, čak i na mojoj Intel-full-Toshibi radi Lcid sa LiveCD-a bez ikakvih problema.
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

Ma meni ja ovaj mint (lucid) nesto najbolje sto sam imao na kompu, nikada nije sve tako jednostavno, dobro i glatko radilo... sada ima nesto sitno musica ali ima ih svaki os :P
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori