c.s 1.6
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: c.s 1.6
Nisam još probao. Pogledaj ovaj link:
http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... n&iId=3507
http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... n&iId=3507
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Nisam ni ja probao ali desavalo mi se za igru za koju na stranicama wine-a pise da radi a meni igra nece ni da se pokrene... Mozda nemas originalnu igru pa je do toga, neznam koji bi drugi razlog bio 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
nije do toga..
jesi probao wine hl.exe pa onda u change game i stavis counterstrike mod ?
moze li samo malo preciznije objasnjenje posto sam pocetnik pa bas ne razumijem sta ovo znaciTr3x je napisao/la:nije do toga..
...pacifista i anticionista...
udjes u konzolu, browsas do direktorija gdje se nalazi counterstrike (tj hl.exe)
ukucas wine hl.exe
ili
ukucas wine hl.exe +console +game cstrike
ne igram tu igru ali netko tko igra ce bolje znati ove dodatke iza hl.exe (mozda dodati +developer 1 ili slicno jos..)
ukucas wine hl.exe
ili
ne igram tu igru ali netko tko igra ce bolje znati ove dodatke iza hl.exe (mozda dodati +developer 1 ili slicno jos..)
hvala ti drug uradio sam sve kako si mi rekao i sad evo radi pozzzTr3x je napisao/la:udjes u konzolu, browsas do direktorija gdje se nalazi counterstrike (tj hl.exe)
ukucas wine hl.exe
ili
...pacifista i anticionista...